Фан Клуб: Интер

Со секое одминато коло се повеќе и повеќе ми е мака од кого изгубивме дома 1-3, за греота се Рома. Него вечер МОРА да тепаме, МОРА конечно да сврземе две победи по ред и да тргне возот напред, во спротивно со три порази дома нема што да бараме на врвот.

дали може некој ве молам да ми даде официјален состав за Интер Фиорентина ако има некој ве молам објавете го на профил кај мене...Благодарам.

дали може некој ве молам да ми даде официјален состав за Интер Фиорентина ако има некој ве молам објавете го на профил кај мене...Благодарам.

408208_503625772983076_1249053330_n.jpg

Дијаметрално различно мислење имав за Страма до пред 2-3 недели. Постепено почнуваше да ми се менува мислењето, се до последнава прес конференција ко изјави дека, Алварез можи да игра средина, ама не можел сега да ризикува, не било моменто. Ова по дефиниција е ПИЧКА во душата, и претпоставувам, уште по вечерашнава утакмица( под претпоставка каков тим ќе извади) 9-2 формација, од одма ќе оди на Хејт листа. И од утре че почнам да тролам за Гвардиола (иако ептен бев против летово за него)...

Страма има 3 утакмици фора да почне да го игра Кутињо, после тоа оди на хејт-листа.

Резултатот не ми е битен.

така е резултатот не е битен...хејтањето кон Кутињо и Алварез е битно..резултатот кој го тркала

Па ако играат Кутињо и Рики ќе има резултат, а ако играме со 9 бека нема да има.

Не мислев на двајцата одеднаш да играат, туку општо да игра бар едниот и тоа од прва минута, не да ги гледам Сакатомо и Занети како крила, мислам дека ме разбра што сакам да кажам. Греота е Кутињо на клупа да седи.

Za Nagatomo si vo pravo , no jas preferiram sekoja kombinacija samo Zanetti da ne se ubacuva vo sredina :)
Тоа може многу едноставно. Занети десно, Хуан и Ранокија централно, а Переира лево. Во средина Гаргањо, Гуарин и Рики, пред нив Кутињо, а во нападот Касано и Милито. Ова е топ 4-3-1-2 што може да ја изведе Страма во моментов. Едино на местото на Гаргањо може Камби да игра, сеедно.
Ама не бе, мора да се игра со 8 бека, не смее офанзивен фудбал, мора ние да чекаме на среќа да дадеме гол, у курац више. Стварно се чудам како не играме со два голмани... Чим играме со 8 бека можеме и со двајца голмани, и така не губиме на убавина од играта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom