Фан Клуб: Интер

не мора да биде брз, за да ги диригира... Ривас АКА Тајсон беше брз, Кордоба беше брз, ама без памет...
Кој нема во глава има во нозе...

Brzinata e edna od rabotite koi Smauel poveke gi nema. Kordoba i Rivas nikogash ne bea staveni vo pozicija da dirigiraat.

Brzinata e edna od rabotite koi Smauel poveke gi nema. Kordoba i Rivas nikogash ne bea staveni vo pozicija da dirigiraat.
Лусио и Самуел беа во одбраната кога освоивме тројна круна... тогаш беа брзи двајцата ?! немој да ме јебеш бе :) Тери да не е брз? Фердинанд / Видиќ брзи ли се? не ме зезај, што ќе ти е спринтер во одбрана. За дефанзивец никад не била важна брзината... треба да биде снажен во дуели, одличен со глава и да знае да маркира.. сите овие особини ги има Самуел.. Иако има 33 год, тој сеуште е во топ 10 дефанзивци...

Mozhno be, mozhno e. Ama jas za mene si zboram, ima odredeni igrachi koi gi mrazam samo zatoa shto nekoi gi prodavame (chitaj maikon, cezar) a ovie gi drzhime (chitaj samuel, zanetti, kivu, nagatoko).

Фараони во Удине...

Инаку, она што е побитно за дефанзивец е стартната брзина, не брзина брзина, а тоа го има изгубено Самуел, што е јасно...

Целта на Интер не е да направат добар состав, ни да го подмладат составот. Целта не е да освојат титула ниту пак да освојат место што води во ЛШ. Целта е да заштедат/заработат пари, без разлика кое место ќе освојат.

Sad but true.
Malomorgen deka toa e celta ... sto e i problem, zasto oni se nadevaat deka i so vakva rabota ke dojdat do titula.
Ama seuste pocetok na leto e, ne znaeme kako ke izgleda timot na kraj od Avgust, ok, ne e pocetok na leto ama ne e ni sredina, taka da timot voopsto ne e ni sklopen pa sega da sudime.

Do ovoj moment dojdoa Handanovic koj ne go smetam za zasiluvanje zasto Cesar e tuka, Guarin, zasiluvanje e na ekipava tipot, Palasio ... znak prashalnik, Silvestre koj se nadevam odlicno ke se snajde tuka, Koutinjo od kogo konecno ocekuvam da blesne sezonava i ke vidime za Longo, ako ostane.

Vo plan sega za sega ostanuvaat Paulonjo, Destro i Lukas, 3cata ako dojdat, kako i da ja vrtis, ke imaat dosta jak tim, samo na bekovskite pozicii ke se slabi ako ne pokrijat soodvetno ali moze da se izgura sezona i so poslabi bekovi so ogled deka ne igraat vo LS.

Isto i Strama e enigma, neznaeme kako ke se pokaze, a se nadevam deka ke bide odlicno reshenie zasto sakam konecno timov da go resi toj problem na dolgorocen plan.

Пацо да остане! Заслужува втора шанса според мене.

Едит: In mattinata Massimo Moratti ha però tolto Giampaolo Pazzini dal mercato parlando con i giornalisti.

Ме чул Морати ХАХАХАХА

Лукас(ако се смилува некако морати да го земе) Снајдер Коутињо
Милито ....

Епа нека дојдат гадовите од серија Б !

-Дали сте сигурни дека ова ви е последна сезона ?

Хавиер Занети:
“Најпрво да ви кажам дека имало некое недоразбирање во тоа интервју,некој не ме разбрал убаво.
Реков дека ми е последен договор а не деа ќе заминам во пензија.Во една сезона можат
да се случат многу работи,ќе видиме другата сезона како ќе се чувствувам,ќе зборувам со управата,
со семејството и пријателите и ќе одлучам.Сега се чувствувам супер и би сакал да играм уште неколку години".

За Јонзе од Милано Сијка Пиштолова...

1. Кордоба е теам менаџер(му нашле некое звање :D )и е среќен што останува во Интер...

2. Ханда и Фараони се најверојатно 50-50 и двајцата, или пак и двајцата се купени целосно, во секој случај лоша одлука на менаџментот, особено ако е првата опција...

282652_416395891732541_599921635_n.jpg

само ова ќе го постирам...

Официјална понуда за Паулињо има од доцна синоќа.Интер понудиле 8.5 милиони евра,а бидејќи Паулињо го држава дури 3 агенции,сите рекле дека е океј понудата,најверојатно се е оставено на Паулињо,бидејќи тој има купено 10% од својот договор чинам или така нешто.
Поради ова,Лукас е ставен на “чекање“,па после потпишувањето на Паулињо Интер би тргнал со сите сили кон Лукас,каде што ќе помогнел и Пирели со околу 10 милиони евра.

Анжи нуди 25 милиони за Снајдер а за него 15 милиони по сезона.

Мислам дека Морати не смее ни да размисли, 25 милиони е смешна сума за Снајдер. Според мене Снајдер треба да биде недопирлив и за било која сума но ова е стварно смешно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom