Фан Клуб: Интер

Ние едвај Кушчак го избркавме, уште еден голман да дојде, попунето е све, откај ги вади само Спасов информацииве појма неам, се косат со сите логики :)

Koja e логиката од оваа размена, барем за Јунајтед, лани го земаа Де Геа одличен голман, што ќе им е уште еден таков?
Ако сака да дреми на клупа Цезар, ќе дреми и тука, а ако бидне таа размена ние сме во поголем ќар отколку Јунајтед.
А која логика е да штедиме а на клупа ке чуваме голман со 5 милиони по сезона :)

Се надевам дека и тој нема да замине како Лусио...

А која логика е да штедиме а на клупа ке чуваме голман со 5 милиони по сезона :)

Се надевам дека и тој нема да замине како Лусио...
Интер не сака да седи тие и за тоа го бркат но Цезар денес вели нема сила која ќе го избрка ќе се борел за своето место во првиот тим.

А ова Нани - Цезар е шпекулација го немат објавено поозбилните медиуми.
Единствена шпекулација е дека можно е Милан да се заинтересира.

Koja e логиката од оваа размена, барем за Јунајтед, лани го земаа Де Геа одличен голман, што ќе им е уште еден таков?
Ако сака да дреми на клупа Цезар, ќе дреми и тука, а ако бидне таа размена ние сме во поголем ќар отколку Јунајтед.
De Gea ги чинеше титула со своите киксови ман ЈТД ...без сомениние е огромен талент...али му требаат бар 2-3 сезони дур стане права светска класа...за тоа време може да учи од ХУЛИО кој сеуште е меѓу топ 5 голмани на свет... :) така да ако направите замена Цезар-Нани тоа најпаметно нешто ќе ви биде.... пошо сигурно е дека Ханданович ке дојде...не за друго да не се изглупирате ко со лусио да му раскинете договор и да го зееме ние без пари... :D

Каква земена врска нема Интер му нуди на Цезар взаимно раскинување договор без пари да си оди кај сака како Лусио.
Бранка веле дури Цезар е дел од нашата историја ќе разговараме со него ова значи можно е и одштета да му дадат.
Ханданович иднината на Интер го сакал Страмачони.

А Цезар платата што ја зема во Интер(уште 2 год има 4 мил) да не мислите заради неа не си оди во секој момент може клуб да си најде што ќе му плаќа и повеќе има 32 год и е во топ 5 во свет.
Приврзан е човекот колку пати си одеше пеш до дома плачејки:place: овие две години

Хулионе си е легенда

Samir Handanovic: "I wanted to go to a big club and now I'm here. I am very happy. I must also say thanks to all Udinese fans." :)

Ми стана јасно дека сака да дојде кај нас од кога му го пушти голот на Снајдер,кога ги победивме 0-3 :pos:

Ханданович е одличен голман, за пост Цезар ера е идеален, поидеално решение од него нема теорија да најдат, така да што се однесува до дечкото топ, со среќа нека му е и мило ми е што ќе го носи дресот на Интер ...
Но Интер ко Интер, овој моменталниов, се однесуваат кон Цезар ко куче скитник, слично се однесуваа и кон Лусио и после предавник бил, кога земаме нешто во предвид треба Се да земеме, каков е односот на Интер кон нив ? Беден, епа јебига, има и такви што ќе вратат со еднаква мера, ко Лусио, колку тоа и мене да не ми одговара и сеа да ми е на хејт листа, Јулионе не верувам дека така би заебал работа, а и Бранка ако е до толку глуп да му раскине договор односно да најде заеднички јазик со него за раскин, шта речи, заслужуе да биде 'ркнат у фаца, нешто што ќе се обидам да го направам на наредно идење у Меаца, нормално, нема да успеам, крв ќе мочам од ќотекот што ќе го добијам од обезбедувањето али битно сум се обидел, и тоа од неговото приватно обезбедување, тешко обезбедувањето на стадионот да реагира, тие едвај чекаат да се деси такво нешто.

И тоа приватно обезбедување што го има Бранка, Се се фанови на Јуве, Милан, намерно така се одбрани и затоа душа даваат за него, знаат они која е ахиловата пета у тимов, ко очи у глава го чуваат.

Да те просветлам чедо божјо,ако не си знаел,на Википедија секој може да пише што сака.
И шо биде сега,излезе како што пишаше во википедија. Само се изглупира :facepalm:
--- надополнето: 5 јули 2012 во 00:36 ---
Тај шо е напишал во неа добро е напишал.

Пошо кењав за Лусио и малце бе буцкав,еве сеа да ви честитам за Ханданович,според мене можда еден од најдобрите голмани во Италија,после Џиџи нормално.Јако засилување најискрено.само не знам одбраната пред него дали ќе си ја заврши работата.

Ханданович е одличен голман, за пост Цезар ера е идеален, поидеално решение од него нема теорија да најдат, така да што се однесува до дечкото топ, со среќа нека му е и мило ми е што ќе го носи дресот на Интер ...
Но Интер ко Интер, овој моменталниов, се однесуваат кон Цезар ко куче скитник, слично се однесуваа и кон Лусио и после предавник бил, кога земаме нешто во предвид треба Се да земеме, каков е односот на Интер кон нив ? Беден, епа јебига, има и такви што ќе вратат со еднаква мера, ко Лусио, колку тоа и мене да не ми одговара и сеа да ми е на хејт листа, Јулионе не верувам дека така би заебал работа, а и Бранка ако е до толку глуп да му раскине договор односно да најде заеднички јазик со него за раскин, шта речи, заслужуе да биде 'ркнат у фаца, нешто што ќе се обидам да го направам на наредно идење у Меаца, нормално, нема да успеам, крв ќе мочам од ќотекот што ќе го добијам од обезбедувањето али битно сум се обидел, и тоа од неговото приватно обезбедување, тешко обезбедувањето на стадионот да реагира, тие едвај чекаат да се деси такво нешто.

И тоа приватно обезбедување што го има Бранка, Се се фанови на Јуве, Милан, намерно така се одбрани и затоа душа даваат за него, знаат они која е ахиловата пета у тимов, ко очи у глава го чуваат.

Yes. This.

Dobre dojde nazad Syn, ni faleshe na site <3

И шо биде сега,излезе како што пишаше во википедија. Само се изглупира :facepalm:

Тај шо е напишал во неа добро е напишал.

Никој не знаел дека е на пат кон Милано бе,не ме влечи за јазик,седи си мирен.
Уште ништо не беше официјално,јас ко прво и прво не се влечам на Википедија и да и верувам нешто се додека не излезе официјален клип,вест whateva од Интер и извори блиски на Интер,капиш ?

Ја ако сакам на Википедија ќе напишам дека Џингис Кан бил Македонец,и што дека ?

Никој не знаел дека е на пат кон Милано бе,не ме влечи за јазик,седи си мирен.
Уште ништо не беше официјално,јас ко прво и прво не се влечам на Википедија и да и верувам нешто се додека не излезе официјален клип,вест whateva од Интер и извори блиски на Интер,капиш ?

Ја ако сакам на Википедија ќе напишам дека Џингис Кан бил Македонец,и што дека ?
Па Дзинго од Кратово и Џингис кан биле 10 бр4едовци.така да влече некоја македонска жица.

Yes. This.

Dobre dojde nazad Syn, ni faleshe na site <3
Ne ne ne, ne me poistovetuvaj so vas haha, cekaj, ja parcijalno hejtam, imam razbiranje za toa sto se slucuva so Inter od finansiski aspekt, pogotovo koga ke vidis deka cela Italija pocna da se soocuva so toj problem sto e veke i apla evidentno.
Taka da od toj aspekt nema sto da se kritikuva, dojde toj period i Inter treba da se adaptira na istiot, a so gradenjeto na najmoderniot stadion vo Italija ke ima ubedlivo najgolem veter u grb vo toj pogled, za razlika od ostanatite.
No se postavuva prasanjeto, sto do togas ? do 2016 ima celi 4 sezoni, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 i 2015-2016, do taa famozna 2016 klubot treba da funkcionira na vakov nacin, ili slicen na istiot, ke vidime, momentalno klubot nema covek koj e kadaren da gi menadzira nestata vo vakva situacija, nesto nalik na Dortmund, ili Napoli, Inter sezonava ke potrosi nad 50 milioni evra, ok, ne mozat da donesat igrac od tipot na Runi, toa go znaeme, ama 50 milioni evra vo edno leto i te kako mozat da napravat silen klub, pogotovo za vakvo nekvalitetno prvenstvo, bez razlika sto ne moze da se atakuva na golemi zvezdi so skapi dogovori.

Inter do sega gi donese Palasio, Guarin, najverojatno Silvestre, veke i go smetam za igrac na Inter i Handanovic. Dali se pojaki od lani ? Da. Dali se dovolno jaki za titula ? Nope, no can do, a veke se dadeni nad 30m evra, more skoro nakaj 40 dojdoa, 40m evra dadeni a seuste ne moze da se pravi muabet za titulata, sramota.
I toa ne samo sto ne se dovolno jaki za titula, uste se daleku od potrebniot kapacitet za takvo nesto, seuste e potreben jak igrac napred, koj ke cini sigurno nad 20m evra, odnosno 20 minimum a i plus eden igrac mozno e da dojde tamu koj nema da e mnogu skap ( Gomez od Katanija na primer ), i seuste e potrebno uste edno zasiluvanje vo sredinata, a toa da ne e Poli ( neka dojde slobodno, ama ne aludiram na nego ) i definitivno ne Mudingai ... se da mu ebam ja na nego.

Donesat kvalitetni igraci na tie pozicii, kvalitetni ala Jovetic na primer, mozeme da pravime muabet za golemi trofei.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom