- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.261
- Поени од реакции
- 17.177
Каков тандем ќе имаме, на еден меч Ханданович, на друг Цезар ..Жулионие вика дека не си идел![]()
После не сме биле јаки, абе ај.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков тандем ќе имаме, на еден меч Ханданович, на друг Цезар ..Жулионие вика дека не си идел![]()

... преговорите биле во тек и највероватно ќе го договорат во јануарскиот трансфер период 
Aj da go ebam nejke da si ode, more ima da go pustam vo mladincite da igra ebago,nekal da si ode si mis gazda e.

JULIO CESAR: "OSTAJEM DA SE BORIM ZA PRVI SASTAV"
Iako je dolazak Samira Handanovića gotova stvar, to ne predstavlja nikakvu prepreku ostanku Julia Cesara u Interu…
Barem prema njegovim riječima:
“Dobro sam" (osmeh).
Handanović?
"Sjajan golman, odlično za nas… imamo tri sjajna golmana. Imam ugovor do 2014. i zaposlenik sam Intera. Ostaću i boriću se za prvu postavu. Imamo sada jaku konkurenciju i to može biti samo pozitivno. Trener će odlučiti ko će igrati, a mi se samo moramo međusobno poštovati. Ako je Handanović došao u Inter znači da je odličan golman."
Milan?
"Puste laži. Svi mi to pričaju, ali zaista ne postoji ništa. Baš ništa."
Maicon i Lucio?
"Da, gubim svoje brazilske prijatelje, a Luciu želim sve najbolje. Juventus je napravio sjajnu kupovinu. Hvala, ovim putem šaljem veliki zagrljaj navijačima.” - zaključio je Julio Cesar
Aj pisi,cim te praa srekenСакаш да пишам сеа дека има потпишано со Манчестер Сити Хандановиќ ?![]()
Aj pisi,cim te praa sreken
Цезар е добар голман,али знаеше да направи и по некој кикс,башка и во години е веќе така да неможеме да сметаме на него во иднина,за разлика од Ханданович кој беше прогласуван за најдобар голман во изминативе 2 години во Сериа А . Сеа ке наполни 28 години,што значи во него има уште најмалце 4 квалитетни сезониЦезар со едната рака да си го дрка, со другата да брани... па е класа над Ханданович...

Голманот до 40 може да брани Ван Дер Сар до 40 бранеше Буфон е 34,Абијати 34.Цезар е добар голман,али знаеше да направи и по некој кикс,башка и во години е веќе така да неможеме да сметаме на него во иднина,за разлика од Ханданович кој беше прогласуван за најдобар голман во изминативе 2 години во Сериа А . Сеа ке наполни 28 години,што значи во него има уште најмалце 4 квалитетни сезони![]()
Не, само се шпекулираше дека е скоро завршена работа но нема ништо официјално.АЛО ДРУГАРИ ЗНАЕ НЕКОЈ ШТО СЕ ДЕСИ СО АНДРЕА ПОЛИ ??
НЕЛИ ГО ОТКУПИВМЕ.
Сега уште да има вистина во размената Цезар - Нани ке биде супер.