Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Ние едвај Кушчак го избркавме, уште еден голман да дојде, попунето е све, откај ги вади само Спасов информацииве појма неам, се косат со сите логики 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А која логика е да штедиме а на клупа ке чуваме голман со 5 милиони по сезонаKoja e логиката од оваа размена, барем за Јунајтед, лани го земаа Де Геа одличен голман, што ќе им е уште еден таков?
Ако сака да дреми на клупа Цезар, ќе дреми и тука, а ако бидне таа размена ние сме во поголем ќар отколку Јунајтед.
Интер не сака да седи тие и за тоа го бркат но Цезар денес вели нема сила која ќе го избрка ќе се борел за своето место во првиот тим.А која логика е да штедиме а на клупа ке чуваме голман со 5 милиони по сезона
Се надевам дека и тој нема да замине како Лусио...
De Gea ги чинеше титула со своите киксови ман ЈТД ...без сомениние е огромен талент...али му требаат бар 2-3 сезони дур стане права светска класа...за тоа време може да учи од ХУЛИО кој сеуште е меѓу топ 5 голмани на свет...Koja e логиката од оваа размена, барем за Јунајтед, лани го земаа Де Геа одличен голман, што ќе им е уште еден таков?
Ако сака да дреми на клупа Цезар, ќе дреми и тука, а ако бидне таа размена ние сме во поголем ќар отколку Јунајтед.
Samir Handanovic: "I wanted to go to a big club and now I'm here. I am very happy. I must also say thanks to all Udinese fans."Во Милано.
Samir Handanovic: "I wanted to go to a big club and now I'm here. I am very happy. I must also say thanks to all Udinese fans."![]()
Да те просветлам чедо божјо,ако не си знаел,на Википедија секој може да пише што сака.
И шо биде сега,излезе како што пишаше во википедија. Само се изглупира
Во Милано.
Ханданович е одличен голман, за пост Цезар ера е идеален, поидеално решение од него нема теорија да најдат, така да што се однесува до дечкото топ, со среќа нека му е и мило ми е што ќе го носи дресот на Интер ...
Но Интер ко Интер, овој моменталниов, се однесуваат кон Цезар ко куче скитник, слично се однесуваа и кон Лусио и после предавник бил, кога земаме нешто во предвид треба Се да земеме, каков е односот на Интер кон нив ? Беден, епа јебига, има и такви што ќе вратат со еднаква мера, ко Лусио, колку тоа и мене да не ми одговара и сеа да ми е на хејт листа, Јулионе не верувам дека така би заебал работа, а и Бранка ако е до толку глуп да му раскине договор односно да најде заеднички јазик со него за раскин, шта речи, заслужуе да биде 'ркнат у фаца, нешто што ќе се обидам да го направам на наредно идење у Меаца, нормално, нема да успеам, крв ќе мочам од ќотекот што ќе го добијам од обезбедувањето али битно сум се обидел, и тоа од неговото приватно обезбедување, тешко обезбедувањето на стадионот да реагира, тие едвај чекаат да се деси такво нешто.
И тоа приватно обезбедување што го има Бранка, Се се фанови на Јуве, Милан, намерно така се одбрани и затоа душа даваат за него, знаат они која е ахиловата пета у тимов, ко очи у глава го чуваат.
И шо биде сега,излезе како што пишаше во википедија. Само се изглупира
Тај шо е напишал во неа добро е напишал.
Па Дзинго од Кратово и Џингис кан биле 10 бр4едовци.така да влече некоја македонска жица.Никој не знаел дека е на пат кон Милано бе,не ме влечи за јазик,седи си мирен.
Уште ништо не беше официјално,јас ко прво и прво не се влечам на Википедија и да и верувам нешто се додека не излезе официјален клип,вест whateva од Интер и извори блиски на Интер,капиш ?
Ја ако сакам на Википедија ќе напишам дека Џингис Кан бил Македонец,и што дека ?
Ne ne ne, ne me poistovetuvaj so vas haha, cekaj, ja parcijalno hejtam, imam razbiranje za toa sto se slucuva so Inter od finansiski aspekt, pogotovo koga ke vidis deka cela Italija pocna da se soocuva so toj problem sto e veke i apla evidentno.Yes. This.
Dobre dojde nazad Syn, ni faleshe na site <3