Фан Клуб: Интер

Silvestre ' far from ' Inter move :facepalm:
Нели 99% наш беше ? ... велам јас, не можиме Силвестре да го обезбедиме, а камоли друг.

Читам сега најново, Жулио Цезар плус пари за Нани :LOL:... преговорите биле во тек и највероватно ќе го договорат во јануарскиот трансфер период :pos:

Да Цезар сега дал изјава дека нема шанда да си оди од Интер.

Одличен план за намалување на трошоците на клупа ќе имат голман како Толдо на времето најплатен на светот ќе зема бруто 9 милиони а новиот го пазариле за 2 плата со бонуси и 11+ едени играч за трансверот.

Уште не ми е јасно Цезар го бркат а Станкович,Киву и Камбијасо не им фали влакно дури другарче им носат Мудингај.
Кока Кола е Цезар за овие.

Aj da go ebam nejke da si ode, more ima da go pustam vo mladincite da igra ebago,nekal da si ode si mis gazda e.
--- надополнето: 4 јули 2012 во 20:33 ---
599528_181445131986093_1225648952_n.jpg

Aj da go ebam nejke da si ode, more ima da go pustam vo mladincite da igra ebago,nekal da si ode si mis gazda e.

Сакаш да пишам сеа дека има потпишано со Манчестер Сити Хандановиќ ? :facepalm:

Утре Ханданович на медицински прегледи во Интер (y)

JULIO CESAR: "OSTAJEM DA SE BORIM ZA PRVI SASTAV"
Iako je dolazak Samira Handanovića gotova stvar, to ne predstavlja nikakvu prepreku ostanku Julia Cesara u Interu…

Barem prema njegovim riječima:
“Dobro sam" (osmeh).

Handanović?
"Sjajan golman, odlično za nas… imamo tri sjajna golmana. Imam ugovor do 2014. i zaposlenik sam Intera. Ostaću i boriću se za prvu postavu. Imamo sada jaku konkurenciju i to može biti samo pozitivno. Trener će odlučiti ko će igrati, a mi se samo moramo međusobno poštovati. Ako je Handanović došao u Inter znači da je odličan golman."

Milan?
"Puste laži. Svi mi to pričaju, ali zaista ne postoji ništa. Baš ništa."

Maicon i Lucio?
"Da, gubim svoje brazilske prijatelje, a Luciu želim sve najbolje. Juventus je napravio sjajnu kupovinu. Hvala, ovim putem šaljem veliki zagrljaj navijačima.” - zaključio je Julio Cesar

извор: Интер Клуб Балкан​
Браво Жулионе!! (y)

Гледам Андреа Поли го нема ни на Интер.ит ниту пак на википедија во Интер. Нели го откупивме дечково зш сега пишит во Сампдорија.
--- надополнето: 4 јули 2012 во 21:14 ---
Морати и Зампарини се договориле според скај спорт. Силвестре на позајмица од 2мил. со право на откуп по крајот на сезоната за 6.5мил.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=85002

Цезар со едната рака да си го дрка, со другата да брани... па е класа над Ханданович...
Цезар е добар голман,али знаеше да направи и по некој кикс,башка и во години е веќе така да неможеме да сметаме на него во иднина,за разлика од Ханданович кој беше прогласуван за најдобар голман во изминативе 2 години во Сериа А . Сеа ке наполни 28 години,што значи во него има уште најмалце 4 квалитетни сезони :)

АЛО ДРУГАРИ ЗНАЕ НЕКОЈ ШТО СЕ ДЕСИ СО АНДРЕА ПОЛИ ??
НЕЛИ ГО ОТКУПИВМЕ.

Цезар е добар голман,али знаеше да направи и по некој кикс,башка и во години е веќе така да неможеме да сметаме на него во иднина,за разлика од Ханданович кој беше прогласуван за најдобар голман во изминативе 2 години во Сериа А . Сеа ке наполни 28 години,што значи во него има уште најмалце 4 квалитетни сезони :)
Голманот до 40 може да брани Ван Дер Сар до 40 бранеше Буфон е 34,Абијати 34.
Голманите после 30 им се најдобри години.
Цезар е 32 киксови имал но киксови имат и Буфон и Чех и Касилјас.
Причината зошто го сакат да го тргнат Цезар не е бидејки Ханданович е подобар и помлад причината е економска.

А годините би влијаеле на пример на Станкович кој вели кариера ќе завршел во Интер во Септември полни 34.

Интер многу глупо се понаша кон тие играчи што го носеа тимот овие години нив ги избрка први.

Според мене ако не го убедат Цезар да си оди Ханданович не треба да се купуват.

АЛО ДРУГАРИ ЗНАЕ НЕКОЈ ШТО СЕ ДЕСИ СО АНДРЕА ПОЛИ ??
НЕЛИ ГО ОТКУПИВМЕ.
Не, само се шпекулираше дека е скоро завршена работа но нема ништо официјално.

Еве потврда и од Поцо: Ханданович е играч на Интер

Сега уште да има вистина во размената Цезар - Нани ке биде супер.

Сега уште да има вистина во размената Цезар - Нани ке биде супер.

Koja e логиката од оваа размена, барем за Јунајтед, лани го земаа Де Геа одличен голман, што ќе им е уште еден таков?
Ако сака да дреми на клупа Цезар, ќе дреми и тука, а ако бидне таа размена ние сме во поголем ќар отколку Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom