- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.129
- Поени од реакции
- 16.789
Каков тандем ќе имаме, на еден меч Ханданович, на друг Цезар ..Жулионие вика дека не си идел![]()
После не сме биле јаки, абе ај.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков тандем ќе имаме, на еден меч Ханданович, на друг Цезар ..Жулионие вика дека не си идел![]()
Aj da go ebam nejke da si ode, more ima da go pustam vo mladincite da igra ebago,nekal da si ode si mis gazda e.
JULIO CESAR: "OSTAJEM DA SE BORIM ZA PRVI SASTAV"
Iako je dolazak Samira Handanovića gotova stvar, to ne predstavlja nikakvu prepreku ostanku Julia Cesara u Interu…
Barem prema njegovim riječima:
“Dobro sam" (osmeh).
Handanović?
"Sjajan golman, odlično za nas… imamo tri sjajna golmana. Imam ugovor do 2014. i zaposlenik sam Intera. Ostaću i boriću se za prvu postavu. Imamo sada jaku konkurenciju i to može biti samo pozitivno. Trener će odlučiti ko će igrati, a mi se samo moramo međusobno poštovati. Ako je Handanović došao u Inter znači da je odličan golman."
Milan?
"Puste laži. Svi mi to pričaju, ali zaista ne postoji ništa. Baš ništa."
Maicon i Lucio?
"Da, gubim svoje brazilske prijatelje, a Luciu želim sve najbolje. Juventus je napravio sjajnu kupovinu. Hvala, ovim putem šaljem veliki zagrljaj navijačima.” - zaključio je Julio Cesar
Aj pisi,cim te praa srekenСакаш да пишам сеа дека има потпишано со Манчестер Сити Хандановиќ ?![]()
Aj pisi,cim te praa sreken
Цезар е добар голман,али знаеше да направи и по некој кикс,башка и во години е веќе така да неможеме да сметаме на него во иднина,за разлика од Ханданович кој беше прогласуван за најдобар голман во изминативе 2 години во Сериа А . Сеа ке наполни 28 години,што значи во него има уште најмалце 4 квалитетни сезониЦезар со едната рака да си го дрка, со другата да брани... па е класа над Ханданович...
Голманот до 40 може да брани Ван Дер Сар до 40 бранеше Буфон е 34,Абијати 34.Цезар е добар голман,али знаеше да направи и по некој кикс,башка и во години е веќе така да неможеме да сметаме на него во иднина,за разлика од Ханданович кој беше прогласуван за најдобар голман во изминативе 2 години во Сериа А . Сеа ке наполни 28 години,што значи во него има уште најмалце 4 квалитетни сезони![]()
Не, само се шпекулираше дека е скоро завршена работа но нема ништо официјално.АЛО ДРУГАРИ ЗНАЕ НЕКОЈ ШТО СЕ ДЕСИ СО АНДРЕА ПОЛИ ??
НЕЛИ ГО ОТКУПИВМЕ.
Сега уште да има вистина во размената Цезар - Нани ке биде супер.