Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Паласио не е воопшто лош играч, во Бока жареше и палеше и пола Европа сакаше да го донесе, но кога беше МЛАД. Сега има 31 година и не знам баш колку може да му помогне на Интер, на кого му треба младост и свежина во тимот. Ја увек викам ДАЈ БОЖЕ да даде 20 гола и да ни ги затне устите на сите, ко Милито што направи, али Паласио... што знам, тешко некако.
Јас го пратев во Бока Јуниорс и лом правеа со Мартин Палермо али Паласио ти е тип на играч ко Луис Фабиано и остали такви фудбалери кои никогаш не заиграле за некој гигант. Фабиано беше ѕвероња невидена, газеше у Севиља и на крај заврши во Бразилска лига. Тој ми е муабетот, иначе за цел пост у право си, се што си кажа е точно, не се нормални нашиве. Едино може да им простиме ако до крајот од преодниот рок земат асални фудбалери ко Лавеци, Исла ... па Паласио да биде човек од клупа, е тогаш ќе се испостави дека одлично сме поминале на трансфер пазарот, само чисто се сомневам дека ова ќе се случи.Абе од од што жареше и палеше и дека го бараше пола европа од отиде во ЏЕНОВА , ма немој да ме јебеш . Нека се утепаат жими се нека се утепаат , не се нормални .
Па ова го нема нигде . Поарно нека го змеат дестор барем има 20 години и може ќе пркне ако веќе го земаат овој .
Значи само Интер може вака да ме изнервира . Посакувам да може да се телепортирам на 1 септември со завршен преоден рок зашо овие повеќе од испитиве ќе ме нервираат .
Резерва вредна 11 милиони. Преодлично ќе поминеме, пак ќе ја заебеме Џенова.Паласио да биде човек од клупа, е тогаш ќе се испостави дека одлично сме поминале на трансфер пазарот
Интер треба да зема репрезентативци или потенцијални репрезентативци а не трето разредни фудбалери кој што не се ни на поширок список за својта држава .
Го достигнаа врвот , уствари не го достигнаа , човековата глупост и универзумот се бесконечни .
Како да привлечеш атрактивни играчи кога во преодниот рок го купуваме Паласио за 11 мил евра . Неможам да разберам