Фан Клуб: Интер

Ajde da ve rasonam, vaka sabajlecki

“Roma are beaten, Inter have captured Rodrigo Palacio.” That was the announcement on the front page of the Corriere dello Sport which ensures that Inter have locked up the Genoa player for next year and the Argentinian is now practically an Inter player. Roma recently showed interest but Inter accelerated negotiations by using the good relationship between the club and Preziosi to get their hands on Palacio.

Understanding difficulties in Lavezzi talks, Inter have offered 11 million euros, a figure that actually met the demand of Preziosi. Inter and Genoa will meet again in the coming days to discuss other businesses (primarily Destro) and also to establish the agreement for the Argentinian. Palacio is following negotiations very closely by staying in constant contacts with his agents who are arranging the formal aspects of the contract, one that would tie the player to Inter for four years.

If the signature arrives by tomorrow evening then Wednesday or Thursday, Palacio will undergo a medical and some physical tests before going on vacation.

Source: Corriere dello Sport

yaoming.gif

едит, гледам во спојлер погоре е ставено, и за спојлер да ти кажам право. Дури и Лавеци сега да го донесат, пак останува онаа горчина дека во ера на финансиски проблеми, ќе се дадат 11м евра за Родриго Паласио. :pos:
Да не се зезаат овие бе, а ? Па уште и ја победиле Рома за неговиот потпис. :pos: Најголемата победа во последниве 2 години, Паласио и неговиот реп ( 8м евра за Паласио, 3 за репот ). :pos:

Palacio vo Inter

Profil na igrac kakov sto mu treba na Inter sezonava dade 19 gola
dal e dobar ili los transfer ce vidime, ako dade 10 gola ce bide super!!!

Neka ne ve cudi malku sto e preplaten Genoa i Inter se vo ODLICNI ODNOSI.

p.s.
treba da se platat nekako trite ovogodisni pobedi nad Genoa

Syn, уште си на тврдењето дека „стручните и одговорни лица“ во клубот си ја знаат работата повеќе од нас на форум? :cool:

Syn, уште си на тврдењето дека „стручните и одговорни лица“ во клубот си ја знаат работата повеќе од нас на форум? :cool:
Сега незнам дали тука го имам пишано ова или на фејсбук групава од фан клубов ... кај мене претходнава сезона ги истрошија сите кредити.
Прецедниче до душа ќе го почитувам дур сум жив и во ниту еден случај нема да посакам да си оди од клубов, ипак е најуспешен во историјата на тимов, ама ќе биде подложен на критики ко што беше од моја страна во перидот кога прв пат се зачленив на форумот, али останативе ќе трпат поекстремни критики, не Јонзе стил, али од типот дека треба да си заминат и више никад да не се вратат.

Прв на тапет ќе е Бранка, ама ајде, почеток на лето е, иако истиов воопшто не налага на саглам трансфер рок, ќе судам на крајот.

Инаку Марко Фасоне, кој е генерален директор на Наполи ( вчера се поздравил со тимот ) најверојатно ќе дојде во Интер али многу е интересно на каква позиција ќе дојде во тимов со оглед дека на таа на која беше во Наполи тука е Паолило кој тешко дека ќе биде сменет. Како и да е неговото доаѓање ќе биде одличен потег, има солидно cv; одлично стои со маркетингот, еден е од дизајнерите на новиот стадион на Јувентус и ќе дојде ко џокер во покер у тимов со оглед дека на тој план слабо стојат, а според она што го направил во Јуве и Наполи, би требало и тука да заврши одлична работа.

Родриго Паласио - 30 годишен
11 милиони евра за трансфер
4 годишен договор со не помалце од 2 милиони плата

Му давам највеќе 2 сезони во Интер, пред да го вратат тогаш 32 годишниот Паласио кој претходните 2 сезони ја греел клупата на Интер* во Џенова за максимум 1 милион.. или фри, во знак на добрите односи помеѓу двата клуба.

11м. + 4м. за 2 годишни плати - 1м. од продажба = 14м. загуба.

* Ова во најдобар случај. Пу пу не дај Боже да го гледам репот на терен место Кутињо или Алварез.

Ова ја го мислам за трансферов и ич не ми е јасно и мн сакам да знам, што мислат „стручните и одговорни лица“ во клубот дека ќе добијат со трансферов?

Паласио :facepalm:

colin.gif

Ако му дадат 4 годишен договор на 30 годишен играч кој никогаш не играл ништо на врвно ниво и не освоил ништо, не мора Јонзе да ги бара, сами нека се утепаат.

Паласио у тимот на Мурињо со Артаутович ќе се бореа за место ... на клупата. доволно кажав што мислам за него. Тим кој сака да има нова генерација на фудбалери, помлади, и сака да создаде нова шампионска генерација дефакто не го купува Паласио и неговиот реп за ебани 11м евра. Паласио е играч за клупа во ваков тим, а играчи за клупа кои чинат 11м евра не се купуваат, а тек па по ваква сезона на тимот.

Кога веќе не планираат да трошат пари на Лавеци и тн. најдобро нека си го вратат Пандев од Наполи, боље Пандев ќе го гледам него овој со репов.
Откако го прочитав ова со Паласио притисок ми рипна 200. :mad:

Паласио 11 милиони добар е но е 31 година веќе би го разбрал овој трансвер само ако е некоја трампа но 11 милиони за таа возраст колку вредел Паласио на 23-4 години 50 милиони.

Така е Интер продолжува со глупата политика наместо еден од 30 милиони класа фудбалер тие 5 камења од по 7-8.

Интер треба ова лето да се засили од фудбалери 2-3 резерви од богатите клубови и 2-3 млади фудбалери како Лукас и Дестро.

Инаку лани се сеќавате што рече Морати Ето ќе биде и повеќе од заменет е го заменија со Форлан и Зарате кој цело првенство 5 гола дадоа а Ето 37 лани но биле 15 милиони во добивка од овие транствери а штетата за Интер сум пишувал 100 пати каква е.

Еве потврди идат од сите страни Скај и СтудиоСпорт Интер има договор со Џенова ги договарале личните услови со Паласио сме ја победиле Рома која нудела 8 милиони Рома сега го сакала Дестро за кој и Јуве биле заинтересирани.:tapp:

Ова си се потези на второкласен клуб Наполи е покласа од нас значи и догодина ќе се бориме за Лига Европа.

Лавеци и Паласио а нападот не е лоша варијанта, да бидеме реални, ама Лавеци и Паласио за кого ќе бидат дадени максимум 5м евра, толку.
Со тие 11м евра што ќе ги дадат за него ги десеткуваат можностите за инвестирање на други делови од теренот, а и Коутињо ќе го доугушат, значи нема никаков резон да се повлекува ваков потег.

Лавеци е сеуште мета, Паласио не е главниот трансфер за нападот но е тотално непотребена инвеститиција ради парите кои ќе се дадат за него. Има далеку поефтини решенија кои се ем помлади ем со шанса за прогрес па подоцна истите да чинат и над 20м евра.

Кагава е земен од втора јапанска лига, за 300 000 евра, е тоа е онаа политика која Интер треба да ја имплементира во своите редови, која е апла идеална за нивната моментална состојба.

А јас се кладев со другар ми по дрес дека в година Интер титула освојува :facepalm:
Морати ко премиеров наш...изгорен е во споменици да инвестира :facepalm:

:facepalm:

Добро бе кој нормален дава 11 милиони за 31 годишен Палас........... ааххххххххх..... what's the use.
Браво Бранка. (y)

Изглеа овој му има дадено некој јак blowjob, во минатото, на Бранка. А Станкович потфрлил, во неколку наврати.
Ја сум видел неспособност, ама ова е .......

Морати, дај само тргни се од одговорниве места во Интер. Купи си пакет од Скај, земи си голем телевизор, гушни ја жена ти и уживај. Just, please
И згази го Бранка со колата кога ќе си одиш. И во рикверц помини го, уште еднаш за секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom