Фан Клуб: Интер

И Морати си игра курташак значи :facepalm:

Ако се случи ова со Паласио,слободно нека врзат еден камен на врат,и во најблиската река или море што и да е :facepalm::facepalm::гомце:

Palacio
Palacio
Palacio
Palacio
Palacio
Palacio
Palacio
:facepalm: Ako ova go napravat znaci stvarno imaat nedostig od intelegencija.​

Значи стварно не се здрави ако го донесат овој Паласио, со циганското репче.Па уште и 11 мил. :tapp:
Земи го Дестро за тие пари(дури и за помалку) барем е млад и надежен,плус Лавеци и нападот ќе биде тамам за наредна сезона.
Само губат кредити кај навивачите и ја покажуваат својата неспособност.
Еј 2 години да го молиш Паласио да дојде од џенова во Интер и на крај да ти го закачат за 11м на 31 година.И за тоа треба знаење.:facepalm:

Паласио лани ја имаше најдобрата сезона но нема перспектива во тој играч да не мислат Милито ќе се повтори ова ќе е втори Форлан(ќе остане и тој осеќам да не е луд во Бразил да оди за ситни пари)

А замислете пред некоја година Дестро го дадоа заедно со Лонго(50%)+14,5 милиони за Ранокиа сега се сетија Дестро бил добар сигурно е подобар плус е 20 години но џентламенски го отстапиле на Рома читам.
Со играчи од просечна екипа како Џенова тим не се гради .

Абе Паласио не е воопшто лош играч, во Бока жареше и палеше и пола Европа сакаше да го донесе, но кога беше МЛАД. Сега има 31 година и не знам баш колку може да му помогне на Интер, на кого му треба младост и свежина во тимот. Ја увек викам ДАЈ БОЖЕ да даде 20 гола и да ни ги затне устите на сите, ко Милито што направи, али Паласио... што знам, тешко некако.

Абе Паласио не е воопшто лош играч, во Бока жареше и палеше и пола Европа сакаше да го донесе, но кога беше МЛАД. Сега има 31 година и не знам баш колку може да му помогне на Интер, на кого му треба младост и свежина во тимот. Ја увек викам ДАЈ БОЖЕ да даде 20 гола и да ни ги затне устите на сите, ко Милито што направи, али Паласио... што знам, тешко некако.

Абе од од што жареше и палеше и дека го бараше пола европа од отиде во ЏЕНОВА , ма немој да ме јебеш . Нека се утепаат жими се нека се утепаат , не се нормални .
Па ова го нема нигде . Поарно нека го змеат дестор барем има 20 години и може ќе пркне ако веќе го земаат овој .
Значи само Интер може вака да ме изнервира . Посакувам да може да се телепортирам на 1 септември со завршен преоден рок зашо овие повеќе од испитиве ќе ме нервираат .

Абе од од што жареше и палеше и дека го бараше пола европа од отиде во ЏЕНОВА , ма немој да ме јебеш . Нека се утепаат жими се нека се утепаат , не се нормални .
Па ова го нема нигде . Поарно нека го змеат дестор барем има 20 години и може ќе пркне ако веќе го земаат овој .
Значи само Интер може вака да ме изнервира . Посакувам да може да се телепортирам на 1 септември со завршен преоден рок зашо овие повеќе од испитиве ќе ме нервираат .
Јас го пратев во Бока Јуниорс и лом правеа со Мартин Палермо али Паласио ти е тип на играч ко Луис Фабиано и остали такви фудбалери кои никогаш не заиграле за некој гигант. Фабиано беше ѕвероња невидена, газеше у Севиља и на крај заврши во Бразилска лига. Тој ми е муабетот, иначе за цел пост у право си, се што си кажа е точно, не се нормални нашиве. Едино може да им простиме ако до крајот од преодниот рок земат асални фудбалери ко Лавеци, Исла ... па Паласио да биде човек од клупа, е тогаш ќе се испостави дека одлично сме поминале на трансфер пазарот, само чисто се сомневам дека ова ќе се случи.

Не се тешите дека ќе ги донесат Лавеци и Исла,овој Палавиов ви е замена за Лавеци.
Добар дил си направија,заштедија 10 мил.

Го земаме паласио а го губиме Дестро ..

index.php

Интер треба да зема репрезентативци или потенцијални репрезентативци а не трето разредни фудбалери кој што не се ни на поширок список за својта држава .
Го достигнаа врвот , уствари не го достигнаа , човековата глупост и универзумот се бесконечни .
Како да привлечеш атрактивни играчи кога во преодниот рок го купуваме Паласио за 11 мил евра . Неможам да разберам

Интер треба да зема репрезентативци или потенцијални репрезентативци а не трето разредни фудбалери кој што не се ни на поширок список за својта држава .
Го достигнаа врвот , уствари не го достигнаа , човековата глупост и универзумот се бесконечни .
Како да привлечеш атрактивни играчи кога во преодниот рок го купуваме Паласио за 11 мил евра . Неможам да разберам

Изгледа Морати сака на 33 години да го направи потенцијален член на аргентинската репрезентација :vozbud:

До каде стигна “трансфер“ политиката на Интер...

А и едно П.С од Панче Малдини што плука додека зборува.

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
НЕОФИЦИЈАЛНО: ГАНСО ВО МИЛАН ЗА 20 МИЛИОНИ, АЧЕРБИ НА ПОЗАЈМИЦА :)

:vozbud::pos:

Штета што Вертонген не игра во Џенова, може ќе го земевме. Има уште една година од договорот, сака да си оди од Ајакс а и Ајакс се спремни да го продадат за 12м (10 како ништо). Ама Тотенхем се договориле со него уште од јануари и сега ќе си лапнат екстра централен бек (ех како добро ќе ни дојдеше како замена за Лусимар) за ефтини пари. Стварно штета што нашите имаат очи само за Џенова, екстра играчи ни бегаат у послаби тимови за ефтини пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom