Фан Клуб: Интер

Боље дај ги парите у хуманитарни цели.

ЕДИТ

Не ми текна, најверојатно сингл ти се игра против нас. Играј и не бери гајле, чист 1 е.

значи колку сте само претпазливи :pos:

.. шала настрана сакам двојка да ве играм, доколку е составот погоре што е постиран па и не изгледа лошо :)

Ке се натепаат денес месо и остали ствари,ке се начукаат и вечер и не ке можат ни 5 мин да истрчаат така да 1 Пелисиер ке ни го лупне и на здрваје !!! :)

нека е среќен роденденот, за многу години, многу нови успеси, денеска роденденска победа...

Ориали ќе се врати кога Бранка ќе тргне по капути во Москва и таму ќе остане.
Ќе се врати и со него у пакет, вчера баш кажа дека Бранка е одличен но на времето кога функционирале и заедно, него Морати првенствено го тргна зашто Бенитез имаше услов Карбони да дојдје на местото на Оријали по што веднаш нова функција му понудија и он ја одби, демек го деградирале и тоа беше тоа.

Постојат големи шанси да дојде ова лето само ако Морати пресече, ќе видиме.

Најслабиот тим во Серија А ќе го сменеше тренерот по вакви успеси не знам дали тимот во својата историја имал ваква серија.
Замисли еуфорија после 2-2 со смешен тим и тоа на домашен терен.
Значи Морати чека овој да го дозакопа тимот за да е сигурен да преземе нешто ,испаѓање од ЛШ и немање шанса за пласман во ЛШ.Многу брзо ќе ги исполни условите Раниери.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli; 10 Sneijder, 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 19 Cambiasso, 20 Obi, 26 Chivu, 28 Zarate, 37 Faraoni.
Allenatore: Claudio Ranieri

Ако најдете некое стримче со солидна слика, кое не се кочи цело време и до кое се доаѓа без да треба да искликам 13 страници, слободно постирајте :)

Ќе се врати и со него у пакет, вчера баш кажа дека Бранка е одличен но на времето кога функционирале и заедно, него Морати првенствено го тргна зашто Бенитез имаше услов Карбони да дојдје на местото на Оријали по што веднаш нова функција му понудија и он ја одби, демек го деградирале и тоа беше тоа.

Постојат големи шанси да дојде ова лето само ако Морати пресече, ќе видиме.
Лошо си го протолкувал вчерашното интервју, Ориали воопшто не беше носталгичен :)
Тоа што го кажа вчера беше, Бранка беше добар, но таму бев и јас.

Што е до мене, би сакал да работат заедно повторно, но ќе биде навистина тешко, изгледа Ориали не простува така лесно.

Денеска имаш и интервју на fcinter1908.it со еден новинар на Скај кој исто вика дека ако Морати го сака назад Ориали, ќе мора да направи големи промени во тимот, и дека ако смени некои луѓе од раководството ќе биде полесно да се врати.

А изгледа и ја забораваш изјавата на Ориали и повторно главна причина ти е Бенитез и дека во Интер уствари тече мед и млеко а не лажат комуњарите :)
http://fcinter.com.mk/aktuelno/2227-branca-glaven-vinovnik-za-zaminuvanjeto-na-oriali

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ако најдете некое стримче со солидна слика, кое не се кочи цело време и до кое се доаѓа без да треба да искликам 13 страници, слободно постирајте :)
http://www.balkansport.info/channel-2/37-balkansport-2-a.html регистрирај се на форумот, слика стакло, нема никакви реклами, освен ако евентуално телевизијата не емитува :D ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom