Фан Клуб: Интер

Лошо си го протолкувал вчерашното интервју, Ориали воопшто не беше носталгичен :)
Тоа што го кажа вчера беше, Бранка беше добар, но таму бев и јас.

Што е до мене, би сакал да работат заедно повторно, но ќе биде навистина тешко, изгледа Ориали не простува така лесно.
Oriali nostalgico: "L'Inter è la mia seconda famiglia" :D

Иначе пара све мења, ја сум убеден дека доколку му го понудат истото место во тимот он без размислување ќе прифати, не заборавај дека Оријали беше на времето вмешан и во скандалот со пасошите за што и го јадеше финансиски, не е ни он цвеќе за мирисање башка со таквиот начин на работа и удира врз реномето на тимот, не е некој кој бил безгрешен во своето работење у Интер, многу претседатели по еден таков скандал ќе го избркаа од тимот.
На крај краева Морати е тој што увек пресекува, колку и да убедува од страна Бранка, Морати го има секогаш главниот збор, Бенитез постави услов, тимот му излезе во пресрет и далеку од тоа дека Оријали беше избркан од тимот туку му беше понудена нова функција што значи сеуште имаше шанса да биде дел од '' новиот проект '', али како што реков, он тоа го сметаше ко деградација и реши да си замине, се шпекулираше дека ќе оди во Болоња и ќе ја има истата работа од Интер но ништо не бидна од тоа, а исто и со Сити.

За се постои заеднички јазик, ако се реши тимот да го враќа, ќе го врати и оро ќе игра.

Мислев носталгичен за работа со Бранка :) А дека сака да се врати во Интер, сака.

Занети е бескорисен во среден ред, заради Станкович можеме гол да примеме ја гледа топката не ми се верува.

Toпка е за гледање..
Промашен пенал т.е голманот одбрани, иницијатива имаме.. ја мислам дека со влегување на УМС Интер, ќе пркниме повеќе во второ, не гледам Киево како можи да се закани, освен некој дебилен кикс на одбраната на Интер.

Само да не му текни на Раниери дека и со 0-0 е задоволен.:)

А бе зашто телма не ја даваат Киево-Интер?Шо глупа работа o_O.

Абе освоивме ЛШ или што е работава? :pos:

Што се радуваат незнам ко ни лига европа нема да играат ...

Фала за стримовите!

Многу досаден натпревар јао, на крај последни 3-4 мин направија несто и се извадоа.

Раниери солзи радосници хахахаха :D

Ако не ги тепавме ова Киево, подобро да не се враќаа во Милано.

431070_269876026421440_104856409590070_617206_1335071764_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom