Фан Клуб: Интер

Ваљда Бене веќе ви кажал, али првиот час на италијански се учи ова:

422098_10150533610616840_21785951839_9224194_1014852304_n.jpg

Така Бене? :)

Ги дадовме Ето и Пандев, а ги земавме Форлан и Зарате :facepalm: + го имаме и Пацини у екипа

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Midfielders: 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Страшен среден ред :)
Што ке ни се Снајдер и Алварез кога средина може да играат и Киву и Нагатомо...

Се, освен пораз ќе бидам задоволен.

Срединава ни е цела дефанзива,ако е барем малце паметен Раниери нема да го игра Пацини бидеки со вакви играчи тој ке биде бескорисен(нема кој да му даде топка)! Подобро нека му даде шанса на Зарате,ако играат во напад Пацини и Милито нема шанси гол да дадеме!

Средината :facepalm:

Од мене 1 играјте ја утре,задоволен сум и со бод...

Е сега кога најмалку се надевате ќе ја победиме утакмицава,со бранење и глуп гол од корнер или слободен.
Рома-Интер 0-1.

Е сега кога најмалку се надевате ќе ја победиме утакмицава,со бранење и глуп гол од корнер или слободен.
Рома-Интер 0-1.
Не постои такво нешто како глуп гол од корнер

Знам што мислеше де... :)

Дојдовме и со нерешено да бидиме задоволни:facepalm:..ако Морати случајно се реши да го оставо Раниери и другата сезона јас не ги гледам повеќе и ќе почнам искрено да навивам за Млада Болеслав од Полска..толку!

Дојдовме и со нерешено да бидиме задоволни:facepalm:..ако Морати случајно се реши да го оставо Раниери и другата сезона јас не ги гледам повеќе и ќе почнам искрено да навивам за Млада Болеслав од Полска..толку!
Не се од Полска тие.

Барем се знае зошто ги нема Снајдер и Алварез?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom