Фан Клуб: Интер

И Милан - Наполи ќе се игра истиот термин, зар ќе не поебат пак од Телма ?
Ако се дегени ...

Да го пишеше ова пред две години ќе те сметаа за ретардиран !! :D:pos: .. тогаш немаше да има ни сомнеж која ќе оди во живо, ама ете се мењаат времињата(фала богу), моментално и ние и вие сме тешки ботови:confused:

Не се жали, што да кажам ја? На телевизорот у мојава соба ми се заеба зелената боја. Баш од сите ебани бои, зелената се заеба и сеа теренот е темно сив, у комбинација со шит сликата на Телма, каменковци на времето имале боље слика од мојава коа глеам Интер.

Ne se zhalam voopshto, i onaka retko gledam na Telma, ama koga mozat Sitel/Kanal5/Alfa da podrzuvaat HD (kakva takva, sepak od normalnite 10 pati podobra slika e), zosto da ne moze Telma, koja treba da se zalaga za toa deka i fudbal dava...

Kakvi 5 boda sme propustile be.

Nego slushnavte vesti be, nekoj mu ja siloval zenata na Zaneti... :icon_lol:

Искористи помош од пријател:

293209_244640098903884_238247792876448_733148_1282156_n.jpg

Za sto ti se place:
Za pandev?
Za napoli?
Za cesena?
Za sudijata?
Za nekoja seksi fanka od 2 strani?
Ili za ladnoto vreme ?
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 02:07 ---
maka mee,tesko mee................ka si placam,se si placam,placam bre e aj placi bre
http://www.youtube.com/watch?v=uLjaAeTlPSo

Meраци мераци, не тепаа Наполи дома ... со Чезена, поради голема судиска грешка.
Нека се праи и сеа наудрен Мацари.

Врв на сезоната, со оглед дека истава е бајаги лоша за Интер, ќе ми биде да ги тепаат на нивни терен у лига со судиска неправда, али некој тежок преседан да се издеси, не уз некоја ситуација тешка за санкционирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom