Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.936
- Поени од реакции
- 50.111
Да се разбереме, за мене Ранко никад не бил светец, и кога тепаа 7 по ред имаа низа слабости за кои пишував и по мечот со Милан само тогаш не беа казнети, прашање на време беше кога ќе кикснат во случај играта да му останеше иста, и воала, прво Лацио едвај беа победени, на среќа со гол од офсајд, па дојдоа Лече со Козми, прва победа дома сезонава, и Палермо со тренер кој лично не го знам.
Ја лично се надевав дека ќе се подигне играта на некое повисоко ниво, ги имаше Ранко идеалните услови за тоа но потфрли дебело, односно не дека потфрли, сеуште стагнираат, нема никаков прогрес.
Уште Интер беше и сеуште е далеку онаа игра за голем трофеј, тие 7 победи по ред ни ги зголемија апетитите, поготово зашто и Милан падна во меѓувреме кои и не се нешто посебно, па забегавме малку од моментот реалност, јебига.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:00 ---
Исти случај беше и тогаш.
Ја лично се надевав дека ќе се подигне играта на некое повисоко ниво, ги имаше Ранко идеалните услови за тоа но потфрли дебело, односно не дека потфрли, сеуште стагнираат, нема никаков прогрес.
Уште Интер беше и сеуште е далеку онаа игра за голем трофеј, тие 7 победи по ред ни ги зголемија апетитите, поготово зашто и Милан падна во меѓувреме кои и не се нешто посебно, па забегавме малку од моментот реалност, јебига.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:00 ---
Е де, само еднаш, со Сампдорија у Куп. Во секој случај фрлаше се на една карта, овој тоа не го прави, очигледно зашто се плаши и овој бод дека може да го изгуби, и ок, еве тоа да го сватиме ама што е со сите оние ситуации кога губеше ...Абе мене ми текнува и Мурињо кога го ставаше и Матераци во напад али пак остануваше со прстот во уста... Башка сосема неспоредливи две утакмици, овдека теренот просто ги уби и двете екипи, а ние примивме голови поради лошата одбрана. Не можеш да победиш секогаш, а кога ќе дадеш 4 гола и на крајот не победуваш, јасно е како ден кој е крив.
Исти случај беше и тогаш.