Фан Клуб: Интер

Да се разбереме, за мене Ранко никад не бил светец, и кога тепаа 7 по ред имаа низа слабости за кои пишував и по мечот со Милан само тогаш не беа казнети, прашање на време беше кога ќе кикснат во случај играта да му останеше иста, и воала, прво Лацио едвај беа победени, на среќа со гол од офсајд, па дојдоа Лече со Козми, прва победа дома сезонава, и Палермо со тренер кој лично не го знам.

Ја лично се надевав дека ќе се подигне играта на некое повисоко ниво, ги имаше Ранко идеалните услови за тоа но потфрли дебело, односно не дека потфрли, сеуште стагнираат, нема никаков прогрес.

Уште Интер беше и сеуште е далеку онаа игра за голем трофеј, тие 7 победи по ред ни ги зголемија апетитите, поготово зашто и Милан падна во меѓувреме кои и не се нешто посебно, па забегавме малку од моментот реалност, јебига.
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 02:00 ---
Абе мене ми текнува и Мурињо кога го ставаше и Матераци во напад али пак остануваше со прстот во уста... Башка сосема неспоредливи две утакмици, овдека теренот просто ги уби и двете екипи, а ние примивме голови поради лошата одбрана. Не можеш да победиш секогаш, а кога ќе дадеш 4 гола и на крајот не победуваш, јасно е како ден кој е крив.
Е де, само еднаш, со Сампдорија у Куп. Во секој случај фрлаше се на една карта, овој тоа не го прави, очигледно зашто се плаши и овој бод дека може да го изгуби, и ок, еве тоа да го сватиме ама што е со сите оние ситуации кога губеше ...
Исти случај беше и тогаш.

Не било само еднаш, повеќе пати било... Еднаш и повреден седеше напред ми текнува :)

Не било само еднаш, повеќе пати било... Еднаш и повреден седеше напред ми текнува :)
Со Парма беше таа во гости,али тогаш ги напраивме сите 3 измени па мораше он да игра напред:)

Абе нема везе Бене, знам дека и тогаш не тепаа ама мене муабетот ми е дека се правеа некои промени за да тимот делува поофанзивно, да создава шанси за гол, да удрат на Се или ништо. Тоа сега недостига а тоа е одлика која секој голем клуб ја има, односно, треба да ја има. Шизик иде на ризик, као викаат, затоа Раниери е тоа што е, губитник, има некои замисли кои се косат со оние потребните за голем трофеј, ко пример, да губиш 1-0 од Лече а да го извадиш Снајдер за да ја подобриш играта во дефанзива. :facepalm:

Факт е дека Раниери не го вади најдоброто од овој тим,кој сака нека кажува ама еден скапан Лече и еден Палермо да не ги победиш е срамота! Сега и да направи 5 победи пак по ред нема да ме убеди дека е добар тренер,нека заврши 3 место и доста ни е!

Шизик на ризик ако примиш гол во 65та минута, во 85та кога ќе примиш гол не си шизик, идиот си :)

Aj што го примија, начинот на кој го примија наликуваше ко Интер да бркале гол, а уствари водеа, па и со лева, 2 гола со лева им даде, а деснак е у принцип, добар е и со лева али није то-то.

Не е битно, идеме на ... Рома, конечно ќе ги глеам со оглед дека со стримовиве немаше шанса да ги пратам, може и до мене е, ќе видиме. :sneaky:

Сеа ми текна ... Милито искача со голман од полулево и пацо сам , значи САМ да му ја даде и овој себичење ала Зарате шут покрај гол и го утиња голот . После тоа следна акција беше пеналот.
И да не знеа некој зошто на Милито му го пништија голот , Оби кога му ја даде со глава ?

Сеа ми текна ... Милито искача со голман од полулево и пацо сам , значи САМ да му ја даде и овој себичење ала Зарате шут покрај гол и го утиња голот . После тоа следна акција беше пеналот.
И да не знеа некој зошто на Милито му го пништија голот , Оби кога му ја даде со глава ?

И јас се прашувам тоа...

И јас се прашувам тоа...
зашто на сите нас ни сецкаше стримот, и судијата не го загледал убаво и не досудил ништо....

шала на страна најверојатно фаул .. зашто нема логика да е офсајд, уште помалку да топката излегла од теренот... ФАУЛ ШТО ГО НЕМАШЕ... а ќе беше Милито прв со 5ка.. ЗА ПЕНОВ

како можи да биди раниери крив за иксов ко ранокиа и лусио незнаеја на кај тераат. а маикон пак не ни тераше некаде... задрема ...
раниери знај да напрај такби лузерски замени све Ок тоа.. ама денеска неможе ништо да му се замери...
после овие 2 утакмици свативте дека неможе скудетото да го освоиме во никој случај..
мене ме плаши мечот со марсеј од лш ... замислете ситуација да треба да бркаме резултат... е тогаш очекувам ранко да е реши со некоја јака измена.. да влези киву наместо милито :tapp:

Што сега ќе продаваме демагогии?Ако постигнеш на натпревар 4 голови значи дека нападот и средниот ред ти функционира одлично.А да примиш 4 голови во тој натпревар значи дека одбраната не ти функционира добро.
Виновници за натпреварот се Ранокија и Лусио!
Нема што повеќе да се коментира или да се критикува тренерот или некој од играчите!
И да Пацини е тешко дрво!

Како море не е крив Раниери. Не тресете глупости. Таман ми помина нервозата, се уклучувам, ве читам и ми се крева сафриве. Значи Раниери е крив 100%. Зошто. Не можи море да прајш моронски измени, да го вадиш Снајдер и Поли, ЕДИНСТВЕНИ играчи на терен, што зна да подава топка, што зна посед да напра, акција. Не можи со снег до колена да браниш резултат, и да очекуваш одбраната да биди без грешка, и да очекуваш Цезар да брани ко луд на -5, а 90 минути стој в место.
Ако останеја Поли и Снајдер, друга че беше играта, други ќе беа акциите. Наместо тие да напаѓаат, ние че напаѓавме. Не знам како да ви објаснам, ама ЦЕЛА игра че беше друга.
Раниери е ПИЧКА во душата, и цела вина му ја препишувам него за утакмицава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom