Фан Клуб: Интер

3.8, во секој случај не е многу во денешно време, скоро ништо, не може да се каже дека е некаков ризик во стил инвестирале многу а ништо не добиле, и да се споредува со инвестиција од 25-30м евра за Лукас или некој ко него.
И да, и не.

Многу јасно дека не се споредува со толку пари што би ги дале за Лукас, само како што кажа и ти, Лукас е готов производ кој само треба да се уигра, додека кај Кутињо треба работа.

Ја мислев Коутињо ко слободен дојде ( на вики не можев да проверам, и сеуште не може ) али сеа ми текна како идеа работите, прво имаше смена на управи во Васко па Бранка тоа го искористи, овие што беа во фаза за заминување го средија трансферот и излегоа од клубот па знам навивачите се бунеа, талент бил овој а-у.

Е сеа Ранко слабо го форсира он нему познати причини, да му замеруем неам намера, 6 победи по ред ги има, Фараони го избаци ко играч, једино што е факт е тоа дека имаат 1 тон работа уште, играта е сеуште далеку од она задоволително ниво, поготово на гостински терен против помалите екипи, треба во рутина да ни преминат победиве, не во мачење и на сила а и голот да им виси во задњи 20 минути.

Грешка си :)

Лукас не играше во Бразил у20, бидејќи играше за првиот тим на Бразил на Копа Америка.
Играше и Лукас, само не можам да се сетам точно кој колку настапи имаше...
Мислам Кутињо имаше 7 настапи 3 гола а Лукас 9 со 4 ако добро се секавам пред некој ден гледав, не можам да проверам сега тетка Вики штрајкува :)

Ако останеше и минатата сезона Кутињо во Васко де Гама сигурен сум дека цената немаше да биде само 3,8 милиони евра.
Како и да е, цените за овие играчи се набилдани и токму тука е ризикот, дават 25 милиони за непроверен играч. Реално треба да биде барем двојно помалку.

Играше и Лукас, само не можам да се сетам точно кој колку настапи имаше...
Мислам Кутињо имаше 7 настапи 3 гола а Лукас 9 со 4 ако добро се секавам пред некој ден гледав, не можам да проверам сега тетка Вики штрајкува :)

Ако останеше и минатата сезона Кутињо во Васко де Гама сигурен сум дека цената немаше да биде само 3,8 милиони евра.
Како и да е, цените за овие играчи се набилдани и токму тука е ризикот, дават 25 милиони за непроверен играч. Реално треба да биде барем двојно помалку.
Го гледав цело првенство, не играше сигурно.

Може да било друго првенство...

Како и да е,и да дојде лукас интер нема да е загуба.има 2 работи што можат да се случат:
1,Да стане играчиште јако и после 5,6,7 год да го продадеме на реал или барса за 100 милиони
2.Да не го биде за кур,и за 2 сезони да го шитнеме за 10-15 милиона :)
Oд овие 2 сценарија повеќе нема ;)

@ Meaца

Цената на Коутињо ќе беше накај 10м евра т.е. толку ќе бараа а и сами гледаме дека не вреди толку ... сега за сега. Затоа зделката брзо ја завршија со нив, знаеа што прават, старата управа фајронт, искористи, гарант стаиле и нешто во џеб, и тоа е тоа, големи критики од фановите добија за тој нивни потег.

Инаку види, непроверени беа и Пато и Кака ... во Европа. Лукас е веќе докажан во Бразил и репрезентативец е на таа земја, он е играч од калибар на Пато и Кака ( пред да дојдат во Милан ) така да затоа и сумата му е толкава. Далеку е од непроверен играч, сите му превдидуваат одлична иднина во фудбалот, така да нема реално нереално со ваквите бразилци, испод 20м евра тешко, многу тешко, а добијат статус на ѕвезда во Бразил пиши пропало за ефтино трансферче.

А за ризик, кога е во прашање ваква инвестиција на Интер, увек постои голем ризик. :D

Хуан скоро и готов е, уште негов потпис наводно фалел и веќе почна да се шпекулира дека веднаш ќе биде позајмен во друг тим во Италија ( Новара или Болоња ), паметен потег. Исто и Гуарин од Порто е во игра. ( нема право на настап во ЛШ ), би му легнал на Пацини ненормално, одлични центар шутеви упатуваше минатата година до Фалкао, и во Порто и во Колумбија, знае он како со ваков профил на фудбалери. Проблем е што и Јуве се заинтересирани за него, исто и Милан.

Kako toa be nasheto zasiluvanje pak se povredil? :D

Eve shansa za Zarate sega vo kupot, ako ne ja iskoristi ovaa shansa so 2+ gola, sam neka si pobara transfer. Osven ako Ranieri ne go startuva Snajder kako CF.

Интер праи 6 по ред, за Лацио им го резервираат Рицоли. :pos:
Али до некаде и добро е ова, се знаеше дека пак ќе суди после дебаклот со Наполи па боље на домашен терен отколку на гостински.
Таљавенто после она со Сампдорија само на гости сеа не е*е, домаќини кога се добар е. :D

^Potpisot :pos:

Vecer Snajder, Zarate i Alvarez neka gi igraat site 90 minuti, za drugite neka pravi sto saka, kup e ova, genova e ova.

Ovoj Kutinjo bas koga ima shansa da igra se povreduva, vtor ili tret pat mu e ova za kup natprevar da bide nedostapen. Sto povredi ke bea ovie be, non-stop gi ima. Otkako se povredi sam na trening, voopshto nemal 2-3 meseci bez povreda... Mi mirisa na luk(as) :D

можен состав:

Кастелаци, Маикон, Кордоба, Ранокиа, Киву, Занети, Поли,
Камбјасо, Рики Алварез, Снајдер, Кастаињос.

Ghana coach Stevanovic, and stars Muntari & Ayew preview CAN 2012

Чисто онака, да се знај колку сме оштетени овој период.:гик:
Хејтерс гона хејт
162633_1711575638664_1516336433_31660163_7185270_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom