Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
3.8, во секој случај не е многу во денешно време, скоро ништо, не може да се каже дека е некаков ризик во стил инвестирале многу а ништо не добиле, и да се споредува со инвестиција од 25-30м евра за Лукас или некој ко него.
И да, и не.

Многу јасно дека не се споредува со толку пари што би ги дале за Лукас, само како што кажа и ти, Лукас е готов производ кој само треба да се уигра, додека кај Кутињо треба работа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Ја мислев Коутињо ко слободен дојде ( на вики не можев да проверам, и сеуште не може ) али сеа ми текна како идеа работите, прво имаше смена на управи во Васко па Бранка тоа го искористи, овие што беа во фаза за заминување го средија трансферот и излегоа од клубот па знам навивачите се бунеа, талент бил овој а-у.

Е сеа Ранко слабо го форсира он нему познати причини, да му замеруем неам намера, 6 победи по ред ги има, Фараони го избаци ко играч, једино што е факт е тоа дека имаат 1 тон работа уште, играта е сеуште далеку од она задоволително ниво, поготово на гостински терен против помалите екипи, треба во рутина да ни преминат победиве, не во мачење и на сила а и голот да им виси во задњи 20 минути.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.171
Грешка си :)

Лукас не играше во Бразил у20, бидејќи играше за првиот тим на Бразил на Копа Америка.
Играше и Лукас, само не можам да се сетам точно кој колку настапи имаше...
Мислам Кутињо имаше 7 настапи 3 гола а Лукас 9 со 4 ако добро се секавам пред некој ден гледав, не можам да проверам сега тетка Вики штрајкува :)

Ако останеше и минатата сезона Кутињо во Васко де Гама сигурен сум дека цената немаше да биде само 3,8 милиони евра.
Како и да е, цените за овие играчи се набилдани и токму тука е ризикот, дават 25 милиони за непроверен играч. Реално треба да биде барем двојно помалку.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Играше и Лукас, само не можам да се сетам точно кој колку настапи имаше...
Мислам Кутињо имаше 7 настапи 3 гола а Лукас 9 со 4 ако добро се секавам пред некој ден гледав, не можам да проверам сега тетка Вики штрајкува :)

Ако останеше и минатата сезона Кутињо во Васко де Гама сигурен сум дека цената немаше да биде само 3,8 милиони евра.
Како и да е, цените за овие играчи се набилдани и токму тука е ризикот, дават 25 милиони за непроверен играч. Реално треба да биде барем двојно помалку.
Го гледав цело првенство, не играше сигурно.

Може да било друго првенство...

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Како и да е,и да дојде лукас интер нема да е загуба.има 2 работи што можат да се случат:
1,Да стане играчиште јако и после 5,6,7 год да го продадеме на реал или барса за 100 милиони
2.Да не го биде за кур,и за 2 сезони да го шитнеме за 10-15 милиона :)
Oд овие 2 сценарија повеќе нема ;)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
@ Meaца

Цената на Коутињо ќе беше накај 10м евра т.е. толку ќе бараа а и сами гледаме дека не вреди толку ... сега за сега. Затоа зделката брзо ја завршија со нив, знаеа што прават, старата управа фајронт, искористи, гарант стаиле и нешто во џеб, и тоа е тоа, големи критики од фановите добија за тој нивни потег.

Инаку види, непроверени беа и Пато и Кака ... во Европа. Лукас е веќе докажан во Бразил и репрезентативец е на таа земја, он е играч од калибар на Пато и Кака ( пред да дојдат во Милан ) така да затоа и сумата му е толкава. Далеку е од непроверен играч, сите му превдидуваат одлична иднина во фудбалот, така да нема реално нереално со ваквите бразилци, испод 20м евра тешко, многу тешко, а добијат статус на ѕвезда во Бразил пиши пропало за ефтино трансферче.

А за ризик, кога е во прашање ваква инвестиција на Интер, увек постои голем ризик. :D

Хуан скоро и готов е, уште негов потпис наводно фалел и веќе почна да се шпекулира дека веднаш ќе биде позајмен во друг тим во Италија ( Новара или Болоња ), паметен потег. Исто и Гуарин од Порто е во игра. ( нема право на настап во ЛШ ), би му легнал на Пацини ненормално, одлични центар шутеви упатуваше минатата година до Фалкао, и во Порто и во Колумбија, знае он како со ваков профил на фудбалери. Проблем е што и Јуве се заинтересирани за него, исто и Милан.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Kako toa be nasheto zasiluvanje pak se povredil? :D

Eve shansa za Zarate sega vo kupot, ako ne ja iskoristi ovaa shansa so 2+ gola, sam neka si pobara transfer. Osven ako Ranieri ne go startuva Snajder kako CF.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Интер праи 6 по ред, за Лацио им го резервираат Рицоли. :pos:
Али до некаде и добро е ова, се знаеше дека пак ќе суди после дебаклот со Наполи па боље на домашен терен отколку на гостински.
Таљавенто после она со Сампдорија само на гости сеа не е*е, домаќини кога се добар е. :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
^Potpisot :pos:

Vecer Snajder, Zarate i Alvarez neka gi igraat site 90 minuti, za drugite neka pravi sto saka, kup e ova, genova e ova.

Ovoj Kutinjo bas koga ima shansa da igra se povreduva, vtor ili tret pat mu e ova za kup natprevar da bide nedostapen. Sto povredi ke bea ovie be, non-stop gi ima. Otkako se povredi sam na trening, voopshto nemal 2-3 meseci bez povreda... Mi mirisa na luk(as) :D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
можен состав:

Кастелаци, Маикон, Кордоба, Ранокиа, Киву, Занети, Поли,
Камбјасо, Рики Алварез, Снајдер, Кастаињос.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766

Kajgana Shop

На врв Bottom