Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не споредувај утакмица со играч помалку со утакмица во која Ночерино, Ван Бомел и Емануелсон те набиваат во шише. Победата си е победа, ама вака ги фрла скудетата Раниери, со кукавичлук. На крај кога ќе затреба најмногу ќе се брани со Лече и ќе го попие во 90-та. Ме нервира што го нафрла тој менталитет врз тимот. Туку ај, не е сега време за тоа. Играта ќе се заборави, победата ќе се памти.Џони и Иосоно дај бе не заебавајте, ондак не требаше ни со Барса да се радуваме што изгубивме 1-0 пошто нели се браневме 100 минути и требаше да изгубиме 8-0.
Каква таква, битно е ПОБЕДА !
Кога ти викаше IO да кулираш, Абате е тукаНе знам дали да се радувам на оваа победа..од една страна победивме во најголемото наше дерби..а од друга страна не игравме нешто посебно освен што Самуел и Лусио беа на ниво а средниот ред и нападот ни се дупка..Мајкон и Милито беа ѕверојте од кај нас..а и плус играчите на Милан не играа ништо како да не трчаа воопшто..ни ги продаваа топките и правеа нерезонски грешки..не знам не знам како да се чуствувам!