Фан Клуб: Интер

Оу ноу, ит стартид аген :)
Бај д веј Иосоно ја ќе си го пуштам United, филмов за авионската несреќа што се случи со фудбалерите на Јунајтед, доста го фалат.

Мора малце оф топик да ги смириме страстите за Бранка, Камби, курац палац. :)
Да не си го гледал филмов, Џуниор Дос Сантош(Менхетен, Крејзи, етц..) ми го фалеше, многу бил смешен. Да знам дали да го симнам тој или нешто друго да гледам.
офтопик

Кое да идело у моја полза, што да идело у моја полза ? Сум рекол некаде дека Интер официјално испратиле понуда за него ?
Дај не се избацувај ко циган на раскрница, читај ја цела дискусија ако веќе сакаш да учествуваш во истата.

Морати страна поназад гледаш што велел ? Морати пред да го купат Кварезма знаеш што рече ? ( ова на официјалниот сајт беше пренесено )

Интер никад не испратиле понуда за Кавани, тоа е факт ( без разлика што Зампарини вели дека пратиле мала понуда, начинот на кој подоцна го продаде беше демант за тоа ), тоа не значи дека никогаш не пројавиле интерес за него и дека никад не сакале да го купат, но за Интер очигледно други услови важеа кога беше во прашање Кавани, а за Наполи некои сосем трети, поидеални, кои контрираа на Се она што го кажа Зампарини кога беа во прашање Интер и Кавани и сумите кои се движеа од 25 до 30 милиони евра.
сите мислења ми се прочитани, не само од оваа дискусија туку општо
тоа што не пишувам често е др
значи не велам дека си рекол кавани ќе се купувал.туку ти цело време во било која дискусија се користиш со некои си цитати од ферги мерги
што рекол морати вака рекол бранка , ориали ова кажува итн
а не признаваш за ова што го кажал бранка т.е лажел
да беше ти од странава на бене и ти ќе го кажуваше ова што бене ти го црта моментално т.е ќе користеше цитати на бранка од официјалниот сајт
разбираш сеа?тоа што ти одговара е точно , а тое што не одговара е лага

Да не си го гледал филмов, Џуниор Дос Сантош(Менхетен, Крејзи, етц..) ми го фалеше, многу бил смешен. Да знам дали да го симнам тој или нешто друго да гледам.
офтопик
Да ми понудат сега опција, враќање на Мурињо, Ето и Балотели само за да го гледам филмов ( пак ), не би прифатил, толку е лош ...
Се разочарав од Јонзе, мислев дека има смисла за хумор, од сега со голема резрева ќе гледам на неговите постови во подфорумот Филм и ТВ.

Види таму во темите има нови филмови треба да се изгледаат пред церемониите за да знаеме о чему прича Миланка Рашиќ :pos: Глобусите се на 15-ти мислам.

Он-топик: Forza Inter!!! Најјаки сме! :)

офтопик
2.5 :pos:

офтопик
:pos: :pos:
Сега ќе се избаци човекот со најмногу никови и ќе не затера у три лепе. :D
Али дефинитивно, ноќва и утре се вечери на филмови и НБА, во отсуство на фудбал.

сите мислења ми се прочитани, не само од оваа дискусија туку општо
тоа што не пишувам често е др
значи не велам дека си рекол кавани ќе се купувал.туку ти цело време во било која дискусија се користиш со некои си цитати од ферги мерги
што рекол морати вака рекол бранка , ориали ова кажува итн
а не признаваш за ова што го кажал бранка т.е лажел
да беше ти од странава на бене и ти ќе го кажуваше ова што бене ти го црта моментално т.е ќе користеше цитати на бранка од официјалниот сајт
разбираш сеа?тоа што ти одговара е точно , а тое што не одговара е лага
Нема што ја да признавам за изјавата на Бранка, дали е точна или не сеедно, милион пати едно кажале преку официјален сајт друго правеле, Морати на видео поставено од мене поназад вели дека имало интерес за Кавани ... и сеа шо праиме ? Шо е битно тоа ?
Ја друга поента терам, дека за Интер важеа едни услови, за Наполи други, не можеш да ми кажеш дека Интер не биле во можност една година гага да го имаат а потоа да бираат дали ќе го купат или не за 16 милиони евра, таква прилика не верувам дека би пропуштиле, поготово зашто тој начин им овозможувал и да го баталат после една година користење, значи никаков ризик немало, ко што се заебаа со Кварезма на пример..

Немаат врска тие мои цитати од Ферги, кои се однесуваа на играч, со цитати за трансфери, незнам зашто ваква споредба ми даде, цитатите за трансфери ми беа стриктно од Зампарини само за да укажам колку самиот со себе си контрираше во врска со Кавани и Интер.

И дај, идам филм да глеам неам намера да се замарам за муабет кој го имам правено пред некој месец, ја стојам на тоа дека Кавани у никој случај не можеше во Интер да дојде на истиот начин на кој што замина во Наполи и го имам образложено овој мој став и тоа е тоа, терајте вие ако мислите поинаку, и вака и така, Кавани е завршена приказна.

Пола бејкролс го изедов у пичку материну.

Џони ич не си у мода бе :icon_mrgr:
Глеј шо убаи филмчиња постираме ти тука насилство и омраза шириш, сакаш да не потепаш зашо сме оптимисти и го сакаме Камби. :D

Да ми понудат сега опција, враќање на Мурињо, Ето и Балотели само за да го гледам филмов ( пак ), не би прифатил, толку е лош ...
Се разочарав од Јонзе, мислев дека има смисла за хумор, од сега со голема резрева ќе гледам на неговите постови во подфорумот Филм и ТВ.

Najdobra komedija na godinata e toj film, sto sakas kazi...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Zamisli da e vistina on, i vistina ako dade gol pod maicata taka da mu pise... Od igrach koj ne znam deka postoel do pred 2 minuti, ke mi stane eden od omilenite :D

Koга веќе почнавте со офтопици,гледајте во Warrior 2011,немам гледано појак филм од него,како е само склопен,од приказната,глумците,глумата,па се до саундтракот,едноставно совршенство е :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom