Фан Клуб: Интер

Јонзе, ја водев оваа дискусија со Бене на времето, 100 линка најдов тогаш за изјавите на Зампарини кога во прашање беа Интер. Не сакаше типот да разговара за сума помала од 30м евра, па потоа самиот си контрираше за суми од 24-25м евра.
Не ми се води тој муабет пак зашто кој прати што се дешава во Калчото ќе знае за каков човек станува збор, како и да ја вртиме, си го исполни ветувањето кое јавно го даде за своите '' бисери "' кои ги имаше во тимот, ниту 1 не му заврши у Јуве, Милан или Интер.

Наврати се на сите линкови ....
Значи Бранка лаже за официјалниот веб сајт дека никогаш не биле заинтересирани за Кавани?

Го цитирам пак:
"Inter has never been after Cavani and, more generally, gets their target if we set one."

Може некој да ми даде линк од еден гол со пета на Ибра во дресот на Интер не ми текнуе која сезона беше, кога пројде 15 играчи и на крај им шибна гол со пета. Али не мислам на оној голот против Болоња мислам беше кога Адриано му нафрли и овој у скок ја здрви со пета, туку на друг еден, се откорнав барајќи го неможам да го најдам.

Значи Бранка лаже за официјалниот веб сајт дека никогаш не биле заинтересирани за Кавани?

Го цитирам пак:
"Inter has never been after Cavani and, more generally, gets their target if we set one."
Да, на официјалниот сајт се што е напишано е 100% точно, сме биле сведоци на ова поготово кога Морати сме го читале од тој сајт.

p.s. Стефан еве ти го ( само неда не е ко што го опиша :) )

Ахам, значи лажел.
Па како што гледаш, целосно се поклопува со изјавата на Морати.
Интер се интересираа за овој фудбалер, според Зампарини дале пари но многу малку, за да подоцна токму за смешна сума да го продаде, т.е. тоа подоцна е скоро година дена зашто прво го позајми.
Интер може никад не дале официјална понуда за него, во што и верувам, они кога се поврзуваа со него 2 пати повисоки суми се спомнуваа ко барање од Палермо, кога Наполи влегоа во игра, 0 евра за една година, 16 по истата доколку Наполи сакаат да го земат а и доколку играчот сака да остане.

Ова е сума која Интер можеше комотно да си ја дозволи, но доколку Интер сакаа да го купат, сигурно немаше да го земат за ваква багателна цена. Зампарини до ден денешен е во немилост кај своите фанови зашто од една страна го продаде од друга го даде за многу мали пари, далеку од онаа цена која можеше слободно да ја изнуди од други поголеми тимови.

Ле-ле, како си напишав јас, 15 играчи кога пројде :D
Нема везе одамна беше и се си мислев дека пројде доста играчи и им збрца таков гол, не знам зашто Ибра ми се уврте у глава вечерва и како некој психо глеам голови од него.
Данке Син. :)

A бе земете изгледајте некој филм.. Бранка е на одмор, вие му ја мислите :)

A бе земете изгледајте некој филм.. Бранка е на одмор, вие му ја мислите :)
Абе ја таман да почнам да глеам сеа филм, еве и бејкролсот го спремив, бене и јонзе начнаа муабет
А и сеуште се мислам кој филм да го гледам, најверојатно изборот ќе падне на Perfect Gatеway со Мила Ј.

Абе ја таман да почнам да глеам сеа филм, еве и бејкролсот го спремив, бене и јонзе начнаа муабет
А и сеуште се мислам кој филм да го гледам, најверојатно изборот ќе падне на Perfect Gatеway со Мила Ј.
Не е добар филм ама секој филм со Мила Јовович мора да се изгледа. Еднаш му го препорачав на Бене ме пцуеше после :)

syn
да одеше во твоја полза тоа што го рекол бранка имаше да го потиш до потење овде како кажал и што бранка ,а сеа лажел?
факт е дека не сакавме да го донесеме кавани!
а за дискусијава со камби , изгледај некој клип на есиен и ке ти стане јасно што сакаат да ти кажат

Оу ноу, ит стартид аген :)
Бај д веј Иосоно ја ќе си го пуштам United, филмов за авионската несреќа што се случи со фудбалерите на Јунајтед, доста го фалат.

Мора малце оф топик да ги смириме страстите за Бранка, Камби, курац палац. :)

syn
да одеше во твоја полза тоа што го рекол бранка имаше да го потиш до потење овде како кажал и што бранка ,а сеа лажел?
факт е дека не сакавме да го донесеме кавани!
а за дискусијава со камби , изгледај некој клип на есиен и ке ти стане јасно што сакаат да ти кажат
Кое да идело у моја полза, што да идело у моја полза ? Сум рекол некаде дека Интер официјално испратиле понуда за него ?
Дај не се избацувај ко циган на раскрница, читај ја цела дискусија ако веќе сакаш да учествуваш во истата.

Морати страна поназад гледаш што велел ? Морати пред да го купат Кварезма знаеш што рече ? ( ова на официјалниот сајт беше пренесено )

Интер никад не испратиле понуда за Кавани, тоа е факт ( без разлика што Зампарини вели дека пратиле мала понуда, начинот на кој подоцна го продаде беше демант за тоа ), тоа не значи дека никогаш не пројавиле интерес за него и дека никад не сакале да го купат, но за Интер очигледно други услови важеа кога беше во прашање Кавани, а за Наполи некои сосем трети, поидеални, кои контрираа на Се она што го кажа Зампарини кога беа во прашање Интер и Кавани и сумите кои се движеа од 25 до 30 милиони евра.

Не ми текнува :)

Друг да не беше?
Не знам... некој ме пцуеше :)

@стефан, United е добар ако те интересира темата, сигурно те интересира. Инаку така, обичен филм не е којзнае што.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom