Фан Клуб: Интер

159720hp2.jpg

All I want for Christmas is youth. :pos:
Јас мислам ова повеќе би се совпаѓало за Милан :pos: Домот за старците и бесплатните играчи :)))

Спасов, и за спамирање се добиваат банови/бан од тема.

Од каде наеднаш толку интерес за Киву? Кога сме кажале дека ќе го продаваме? Маикон едвај некој го спомнува а за Киву се тепаат :)

освен кастелаци, ја не се сеќавам дека сме купиле играч над 35 години. ама тоа е простиот хумор на гарганезе го сеќаваат само јубенташите...

Јувентус го зема Пирло, Милан лани го земаше Менез, ние го земавме Форлан кој е младич за овие двајца. Гаргамел и понатаму си трола.

Менез? Мислиш Ван Бомел? :)
Јебига... како се викаше дефанзивецот што го зедоа лани, на 34 години возраст? Заборавам имиња да му се невиди...

Каков Касемиро, океј е што вика Менхетен за некои 2-6 милиони, ништо повеќе. Лукас колку и да е добар, ниеден играч што игра надвор од Европа не вреди толку пари. За 10-15 милиони океј, се повеќе е претерано засега.

Поли мене многу ми се допаѓа, знае да подаде и многу трча во средина. Мота од друга страна, во движењето е сличен како Камби, само покрива а никогаш не напаѓа противнички играч, а кога ќе го направи тоа е секогаш фаул.

Ни требаат играчи во средина што можат да трчаат по играч, да одземат топка, да тргнат веднаш напад. Моментално тоа ниту Мота, а уште помалце Камбиасо го прават.
Таков е на пример Ласана Диара. Ора човекот по терен, само од таквите изгледа Морати и Бранка алергија имаат па не ги земаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom