Фан Клуб: Интер

Одлично прво полувреме,ваква напаѓачка игра не сум видел.Стативи,шутеви па редно беше една да влезе.Продолжуваме во второ со исто темпо и победата е наша!
--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:38 ---
Ајде Ранко, Камбиасо место Алварез и да ја вртиме!
Ти ова сериозно,ако влегува Камби тогаш тоа нека биде место фараони!

Ај чант белив....

Вчера пастирав линк дека младинциве повеќе од нив шанси создаваат, они одма да ме демантираат...

Жално ќе биде ако не го добиеме мечов...

Кој има завршено бравар нека се пријави да појде на Меаца да ја завари стативата ... па матер му јебем !

Само едно да кажам. Овој Алварез ќе го биде, најискрено многу ми се допаѓа како игра, секоја чест, само се надевам овој лузерот на клупа да не го смени на полувреме.

Дајте линкови на кои гледате..

Фараони слабо вечерва! Само без страв од страна на Ранко и измена Кутињо за Фараони на почеток на второ(навикнавме на измените во 46), и на крај ќе биде и убедлива победа!

Следете го синот на Морати како го гледа мечов . После голот се прегрнаа таткото и синот . Мило ми е што Интер ќе остане и во иднина во рацете на семјството Морати.

Ovoj Alvarez kako voopsto da ne se trudi... Imas peaci koi nikogas ne odele na casovi po peenje i peat super.. e takov e ovoj, nikogas ne igral fudbal pred da dojde vo Inter :D

Inaku jas na TV go gledam, so vi sum kriv so nemate dreambox.

Nagatoko i Forlan najslabi. Posle niv doagja Zaneti i spankoto Maikon (zaradi negovite offsajd stapici jadovme gol).

Kaj i da e, faraoni ke izleze na mestoto na Kambi, sto bi mozelo da donese uste edna izmena Nagatoko so Coutinho i vaka da izlgeda sostavot:

cezar
Maicon-Lucio-Samuel-Zaneti
Kutinj-Kambi-Mota-Alvarez
Forlan-Pazzo

Posle 65ta minuta, Forlan - Milito. I zasluzuvame da vodime so 8 razlika.

Forza inter da ti ebam mater!!!!
--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:46 ---
Следете го синот на Морати како го гледа мечов . После голот се прегрнаа таткото и синот . Мило ми е што Интер ќе остане и во иднина во рацете на семјството Морати.

Zosto jas mislev ovoj mu e vnuk? Sinot ne e malce postar?

Море се разиграа оваа. Половина не поминаа овие.
А и богами го рашутираа овој голманот, уште Фиго и Бранка фалат да влезат и да му шутнат.
Ќе ја добиеме оваа

Реакцијата на Морати по голот беше :pos:
Нешто одприлика: " Фала богу, ти еам стативата ти еам"

ГЛУПППППППППП
Форлан го вади....алоооо смрден, добар ли си бе....
цццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom