Фан Клуб: Интер

Значи стимовача пак... -.- ,

Кој стои добро со Бране бар да идеме комбинирано со Панд.. т.е. Наполи.

Со оглед дека овај и со Пескара да играме че оди на нерешено, да го извај барем еднаш најјакио состав е премија. Па после на полувреме, колку сака глуп нека биди, од тројца фазла не можи да извај :)
Баш ме интересира кој е тој најјак состав :)

Значи стимовача пак... -.- ,

Кој стои добро со Бране бар да идеме комбинирано со Панд.. т.е. Наполи.

Не ти е срам како навивач на Интер да го кажеш ова ?? :icon_lol:

Abe mozebi ovoj Branka e nekako ist kako i Billy Bean, samo sto uste ne e sfaten od trenerite, i zatoa site sto gi zema Inter, gi zema samo kako treneri za da moze ovoj doticniov da ima nekoj udel vo timot... Ili pak ko sto sum rekol dosega, neviden parazit e, za nisto ne go biva... Edno od ovie e, ne moze na sredina.

Баш ме интересира кој е тој најјак состав :)
Во однос на овие шо ни се на располагање денеска...
Цезар​
Мајкон...Лусио..Самуел..Занети​
Камбиасо..Мота​
Кутињо....Алварез...Форлан​
Милито/Пацини(било кој)​
:)

Тетоец... Хејтерс гона Хејт :pos:

Кажа бране ,, последен пренос за 2011 ... нема да има ништо изгледа од 8 и 45. Кутињо , Алварез , Форлан од прва минута?!? Ни Рипли нема да поверува ова ама ај да се надаме...

Ајде бе уште не објавиле на Интер.ит што чекаат,се брзам треба во кладилница да се гледа:)

Да не ја дадаме службена ? :P

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faroni, 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 11 Alvarez; 9 Forlan, 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 19 Cambiasso, 20 Obi, 22 Milito, 29 Coutinho, 30 Castaignos.
Allenatore: Claudio Ranieri.

J.Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Faraoni, Zanetti, Motta, Alvarez, Forlan, Pazzini

Одличен тим извади одиме да ги газиме !!

xp8a.png

Не обесувајте, Ранко колку-толку спаси нешто, со Гасперсон вечер ќе игравме дерби на дното. Уште Лига на шампиони да обезбеди и нека му продужат договор. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom