Фан Клуб: Интер

Со Марсеј ќе биде доста тешко иако сме фаворити, тие на домашен терен играат добро али у никој случај не смееме да испаднеме од овие. Мило ми е за Тричко и Апоел што им се падна лесен противник и можат да напредуваат до 1/4 финале, ама тешко и тоа според мене.

Ако испаднеме ке се сконцентрираме само во Италија,вака среда - недела ке ризикуваме и во Италија да избориме висок пласман ! Не дека сакам да испаднеме,сакам да кажам дека и да изгубиме може да има нешто добро во оваа ситуација,реално гледано Барса и Реал се класи над сите останати тимови иако не мора да значи дека ке освојат,ова е ЛШ све е можно! Пишав и претходно,и од тука може да извадиме добра ситуација пример во 1/4 финале да ни падне еден од Лион - Апоел или Бенфика - Зенит за да имаме реални шанси да поминеме,али има време прво да видиме дали ке го поминеме Марсеј!Forzza Inter

Ако испаднеме ке се сконцентрираме само во Италија,вака среда - недела ке ризикуваме и во Италија да избориме висок пласман ! Не дека сакам да испаднеме,сакам да кажам дека и да изгубиме може да има нешто добро во оваа ситуација,реално гледано Барса и Реал се класи над сите останати тимови иако не мора да значи дека ке освојат,ова е ЛШ све е можно! Пишав и претходно,и од тука може да извадиме добра ситуација пример во 1/4 финале да ни падне еден од Лион - Апоел или Бенфика - Зенит за да имаме реални шанси да поминеме,али има време прво да видиме дали ке го поминеме Марсеј!Forzza Inter
Прво нека испаднат милан,па после ние во1/4 финале како лани иста судбина ќе не снајде.Дај боже со некоја виша сила да стигнаме до финале :)

Прво нека испаднат милан,па после ние во1/4 финале како лани иста судбина ќе не снајде.Дај боже со некоја виша сила да стигнаме до финале :)
А што е битен Милан у муабетов?

А што е битен Милан у муабетов?
Aбре имам еден другар за милан навива лани го заебавах оти испаднаа у 1/8 финале па да не ме заебава он битно е они да испаднат пред нас hehe
--- надополнето: 16 декември 2011 во 13:41 ---
Иначе
Piero Ausilio одкога го завршил договорот околку Хуан и негово доаѓање во Интер,
отпатувал за чиле по варгас.Морати дал зелено светло за доведување на Варгац со цена од 13-14 мин + бонуси

j79dvr.jpg

ОК, не е лошо, нема да биде лесно ама сепак шансите за одење натаму се големи.

Kaко што и се претставуваше, понудата за Варгас ќе е слична ко и онаа за Алварез, нема да биде лошо и Заморано да го искористат некако за да го нагововат овој играч да дојде во Интер.Самиот Варгас се изјаснил дека идол му е Заморано и сака еден ден да го облече дресот на Интер.

Инаку убаво пиша некој поназад, Марсеј е противник по мерка за Интер, од вториве тимови овие играат фудбал кој најмногу му одговара на тимов во пакет може еве со Базел, не дека тоа значи сигурен пласман понатаму но во секој случај шансите се големи за такво нешто иако слични ставови имавме и лани со Шалке ( читај, све е можно денес во фудбалот ).

Со правилен пристап, без потценување на противникот работата можат да ја завршат уште во Марсеј, видовме Интер како се носеа со актуелниот шампион на таа земја, не стојат добро со квалитетите француските тимови, не сеуште.

Наредните 2 меча од Серија А на стрим, во Недела Јуве-Новара ќе одат, бар тука се надевав дека Интер ќе ги даваат, потоа во Среда играат со Лече дома али со право Удинезе - Јуве ќе си добие предност.
Тие што се на телекабел го наебале, другите незнам како функционираат, моето искуство со стримови сезонава е катастрофално.

Ќе чекам гол да падне на Телма за да го видам, и онака стримовиве каснат пола минут минимум.

Марсеј ,, хмм. Зенит ми беше фаворит али сепак мислам дека го добивме најдобриот од можните избори, францускиот фудбал добро ни лежи за живо чудо оваа година (читај Лил) и огромна предност имаме што играме прво на гости. Дефакто нема да биде лесна утакмица во секој случај, но очекувам понатамошен пласман.

Англиските медиуми денска пишувале као Морати фрлил око на Торес.

Арапите можеби највеќе му одговараат на Интер,играат цврст,бавен и глуп фудбал,би требало да паднат уште во Франција ако Интер тргне во напад уште од првата минута.
Ме радува и тоа што Форлан ќе може да игра,а и со плус две до три асални засилувања,Марсеј паѓа во Франција 102,3%,глава ставам.

Според мене ќе биди тешка утакмица и не би прогнозирал колкави нис е шансите бидејќи до февруари кој знае каква форма ќе имаме и кој знае кој што играчи ќе ги имаме на располагање..моментално да играме против Марсеј сигурен сум дека ќе испадниме но нема да прогнозирам за натпревар кој што се игра за три месеци....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom