Фан Клуб: Интер

На Интер му одговара Пандев да се покаже во Наполи, добро е што даде гол баш сега, против Јуве, полесно ќе му биде во иднина да игра за тимов, мислам дека доколку денес победат со овој гол цел притисок што му е на грб ќе го тргне.

Летоска нека го земат, и ако може истото да смали бар 5м евра од цената на Лавеци кој има проблеми со живтот у Неапол vo последно време, и да се донесе играчот во Милано. Незнам дали читавте периодов, девојка му ја нападнале и ограбиле со пиштол вперен спрема неа и она изјави дека може да потегне повеќе да не живеат во Неапол, а Де Лаурентис на ова кажа '' нека не мисли дека во Рим и Милано е подбобро во поглед на криминалот, поготово во Рим ... " :)

Челзи губат со 0-2 од ливерпул доколку ја изгубат оваа и не се пласират во ЛШ наредна фаза со сигурност Вилас Боаш ќе биде фрее на зимскиот трансфер пазар :)
--- надополнето: Nov 29, 2011 9:15 PM ---
GO GO G Goran 3-1 ! Napoli 3-1 Juventus

Спасов друже нема везе што испаднаа Челзи од Карлинг купот, ретко на која голема екипа им е приоритет овој куп. А Боаш и да добие отказ(а нема) сигурно нема да дојде кај нас. Плус Челзи не се ретардирани да го отпуштат туку така, 15 милиони платија.

376497_249469935114692_100001550613493_724683_1644720730_n.jpg

Метро!

Види го ти Пандев,стари жртви му овие Ѓубрентус. :D Него читам првин Форлан и Мајкон се вркакаат за дуелот со Удинезе,после читам нешто друго,аман Форлан го заборавивме веке,а многу ни е потребен,заедно со Весли и Мајкон.Ке биде тешко со Удинезе,знаеме дека стално се мачиме со нив,али очекувам победа,мора да влагаме во серија полека,а во Јануари асален лев бек ни Куву ни Нагатомо,како само добро ке дојде Армеро,али да почекаме со Морати све бива.

Спасов друже нема везе што испаднаа Челзи од Карлинг купот, ретко на која голема екипа им е приоритет овој куп. А Боаш и да добие отказ(а нема) сигурно нема да дојде кај нас. Плус Челзи не се ретардирани да го отпуштат туку така, 15 милиони платија.
Kaj abramovic se e mozno,i ako im e prioritet zosto togas liverpul i man siti ne ispadnat.

Kaj abramovic se e mozno,i ako im e prioritet zosto togas liverpul i man siti ne ispadnat.
Ливерпул нигде не игра во Европа затоа и пробуваат нешто да освојат, 100 години немаат земено титула. А Сити и они нешто слично се, у ЛШ ја веќе ги рачунам за отпаднати..

Ништо чудно да владее голем интерес сега за него зашто ако не се лажам наредна година му истекува договорот, па за нула евра добар е за некои треторазредни екипи, зашто да не ...
А ако го сакаат во Јануари, ќе платат некоја багателна сума а и он веќе не е во ситуација да глуми лудило зашто и онака од наредно лето веќе оваа голема плата од Интер нема да ја има па ќе мора да си ги спушти своите барања бидејќи ист договор од друг тим гарант не добива.

Интер нуди 9 милиони за Едуардо Варгас !!!

Интер се интересира за Едуардо Варгас,волшебникот на
Универсидад де Чиле.Според еден извештај во ПренсаФудбал
Раниери побарал од челниците на клубот да го ангажираат
Варгас,и изгледа дека Нераѕурите ја испратиле првата понуда
од 9 милиони евра,многу блиска од таа што ја бараат Чилеанците,
10 милиони евра.
392790_285957271443071_204494089589390_795839_2112300692_n.jpg

--- надополнето: Nov 30, 2011 1:28 PM ---
Ако верувате во оваа :D

☻Интер во Јануари ќе се засили во одрбанбениот ред.Како што велат

експертите на меркатото одбранбениот играч на Интернационал,Хуан
Хесус од Јануари ќе биде играч на Интер.Но во Англија се зборува и
за фудбалерот на Болтон,Гери Кејхил,за кого во битка се Манчестер
Јунајтед и Интер.Но според Англиските медиуми Интер е фаворит за
Кејхил и се очекува наскоро да започнат преговорите.

--- надополнето: Nov 30, 2011 1:52 PM ---
Kako prenosi calciomercato Inter ponovo razmislja o Capellu.Njega vide kao idelanog covjeka/trenera koji ce "ustrojiti" nove igrace Intera u buducnosti i uraditi smjenu generacija.

Zbogom Obi?Parma pokušava otkupiti i drugu polovicu ugovora-->E tawa weke ne mi se veruva lol:icon_lol:Izvor:www.fcinter1908.it

On je trenutno jedan od najzanimljivijih mladih Interovih igrača i onaj koji ima najviše kredita od strane trenera Ranieria, ali sudbina Nigerijca mogao biti daleko od Milana. Nakon što je Inter prodao pola njegovog ugovora prošle zime,Parmi .Oni će pokušati otkupiti i drugi dio njegovog ugovora.
Cijena je oko 3-4 milijuna eura,ali Inter pokušava Parmi dati Castaignosa i Jonathana,na kredit. Ideja je da se usredotočit na "zelenu liniju" (Fair Play), Joel čini se da je u potpunosti spreman za veliku pozornicu Serie A. A netreba zaboraviti da Inter treba više igrača na sredini terena.
Dolazakom Juraj Kucka i oporavak Poli-a,za Obia bi se uveliko smanjila minutaža na terenu. U prosincu je tvrtka odlučiti, ali sada se čini teško vjerovati da Inter može "lišiti" jednog od svojih najperspektivnijih igrača.

382924_191067034314068_146269118793860_410011_442102387_n.jpg
--- надополнето: Nov 30, 2011 2:03 PM ---
Marković,talenat iz Srbije : " Moja inspiracija je Zarate"

U Interu su na tragu talenta Lazara Markovića veznjak Beogradskog Partizana. Za neke intervjue u Beogradu spomenuo je da mu je Mauro Zarate, u stvari, velika inspiracija. "Sviđa mi se način na koji on igra - rekao je Marković, kao što je izvijestio FcInterNews.it - Sviđa mi se njegov stil, i da od Pedra iz Barcelone." Što se tiče budućnosti, kaže Marković "nisam dobio nikakve ponude još, ali, iako je očito želio bih se jednog dana pridruži velikom klubu."

--- надополнето: Nov 30, 2011 2:04 PM ---
Inter i Real Madrid u trci za Hazarda

Prema poslednjim izveštajima, Inter će biti ozbiljan kandidat za dovodjenje 22-godišnjeg napadača Lila Edena Hazarda. Francuski klub traži 40 miliona funti za ovog igrača, ali to je suma koju mnogi klubovi ne mogu sebi priuštiti. Uz Inter, Real Madrid je takodje zainteresovan za Hazarda, ali moguće ponude će biti upućene tek na ljeto.
373888_191061390981299_146269118793860_409981_913904758_n.jpg

Како Ultra Boy што пиша погоре, исто и јас
Шпекулации, шпекулации и само шпекулации

Како може Интер да ги даде Јонатан и Кастињос на Парма, Спасов јаки дојави имаш, информацииве ти вриштат.

Зарате се потредил предходниот натпревар, во Сабота против којзнае што состав ќе извади Раниери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom