Фан Клуб: Интер

Ауу ауу Господ на помош нека ти е, ја денес смирено терав, знам дека Раниери ќе се испичка. Дај боже да тепаме ја х2 дупла шанса ја здрвив.

Не знам како станувате оптимисти одеднаш кога знаете кој го имаме за тренер...многу едностанво е ..Ако играат Алаврез,Оби/Кутињо плус Зарате во нападот имаме големи шанси за победа на секој натпревар што следува безразлика што го немаме Снајдер..ако ги игра старишаните свршивме работа!

Лил водат со ЦСКА, ако тепаат Интер и официјално ќе биде патник за наредната фаза без разлика на исходите од мечевите во Трабзон и оној дома со ЦСКА. Единствената дилема ќе е дали ко први или ко втори ќе одат.
Како и да е, чудо треба да се деси да не идат Интер даље, и да тепа денес ЦСКА, Трабзон нема шанса да земе 3 бода во Франција.
Пак остануваме на тоа, или први или втори се Интер, иако во моментов имаат убер големи шанси да бидат први на крајот, срамота ќе е да не ја искористат оваа шанса.

Инаку у последниве 3 години стандард втори завршувале во групната фаза. Пред 4 завршија први али ко за малер, Ливерпул им се падна во осмина финалето.

Еј листам по програмите и уклучувам канал 5+ и гледам ја даваат ЦСКА- Лил. а ЦСКА-Интер не ја даваа. Матер им ебам бљувотина од телевизија се, се што откупија се отиде у курац, и ЛШ и Мак. Баскет, не знаат еден асален пренос да одберат.

Незнаев бе дека даваат, ама до сега прв пат им е да пренесуваат меч од 6, зборам за оваа сезона, и Милан исто не ги даваа.
Како и да е, и официјално Интер се осминафиналисти, честитки.

Јас сакам први да бидеме во група за да ги одбегнеме реал и фарса :)

Цезар,Нагатомо,Самеул,Лусио,Киву,Занети,Станкович,Камби,Алварез,Зарате и Милито ! Ке се мучиме со деструктивна средина пак,со нерешено сум задоволен,иначе само правилен потег му е Алварез другото пак си тера по старо!

На спорт клуб плус има топ 10 голови на Снајдер за Ајакс.

INTER (4-1-4-1) - 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 19 Cambiasso; 11 Alvarez, 4 Zanetti, 5 Stankovic; 28 Zarate; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 8 Thiago Motta, 20 Obi, 23 Ranocchia, 29 Coutinho, 37 Faraoni.
Allenatore: Claudio Ranieri.

Или, 4321, како што играле во второ против Каљари.

Ранокија гледам на клупа е, тоа е добро со оглед на фактот што вчера излезе инфо дека се пожалил на повреда на коленото.

Ne ti treba strim - POLOVINA ne projdovme u prvi 5 min .... Trabzon imase 2-3 polushansi ...

Раниери ПИЧКО ЕДНА ДА БОГ ДА ОД ИНФАРКТ УМРЕЛ НА ПОЛУВРЕМЕ !!!!!1
--- надополнето: Nov 22, 2011 7:57 PM ---
Лев бек Киву , Десен Сакатомо ЈОООООООООООЈ :D

Иначе , сеуште немаме шут кон гол .....:))

За резултат краен незнам ,.. Али ќе летаат картончиња .. Нека му е честито жолтото на Киву -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom