Фан Клуб: Интер

Ко што знам, и да изгубиме, после победата на Лил над ЦСКА, пласирани сме во следна фаза..

да ...а зашо да не бидеме пласирани као ПРВИ него инфаркти со ЦСКА да доживуваме ????
--- надополнето: Nov 22, 2011 8:21 PM ---
11-3 во шутеви за трабзон. ... резили

да ...а зашо да не бидеме пласирани као ПРВИ него инфаркти со ЦСКА да доживуваме ????
--- надополнето: Nov 22, 2011 8:21 PM ---
11-3 во шутеви за трабзон. ... резили
Не ми менува многу тоа, со овој тим Интер што го поседува, во 1/8 финале треба и од Базел/ Бенфика да се плашиме :D

Деко ...
Трабзон треба да победи и во Лил за да биде прв, какви инфаркти какви бакрачи, само да не се повреди некој и Раниери КОНЕЧНО да почне на терен да го вади најсилниот тим со соодветна тактика за да после скоро месец дена и ја да почнам пак да ги глеам, почнаа да ми фалат нервозиве со екипава.

Алварез требаше за Аргентина да го викнат за да лузеров укапира дека е за прв тим.

Напаѓа ли Интер? ми треба уште еден гол да дадат да ја фатам :D

Овој раниери мора под итно да ги вади станковиќ, нагатомо и киву кај баш нив ги нашол...
Станковиќ аут Кутињо ин во второто полувреме барем една саламна измена нека направе

Добро не е до толку битна утакмицава,а и сигурен сум дека тепаме до крај,што гол даде Алаврез добар некој или,најдов еден стрим али џабе не планирам нерви да си кинам.

Не е толку до тоа дали сме обезбедиле пласман или не, не смее да им се дозволи на некои сељаци таму од Таџикистан два пати да ни вадат позитивен резултат, па и згора на тоа на Меаца тепаа. Треба дрскост и да се мелат сега. Да изгубеше дома Реал, Манчестер или некој друг ќе ги бришеа од теренот сега. Така треба да се размислува.
Инаку, мех, ок натпревар, не доминираме нити па тие доминираат (освен некоја добра шанса шо имаа). Во второ да се оде на похрабри продори.

Добро не е до толку битна утакмицава,а и сигурен сум дека тепаме до крај,што гол даде Алаврез добар некој или,најдов еден стрим али џабе не планирам нерви да си кинам.
1-2 пас со Милито направија и после рутинирано финишираше.

Само какви движења има Алварез тоа е нешто невороватно,Пасторе ист пљукнат на него,ке го биде детево бидете свесни дека добивме играч/техничар најдобар до сеа што бил во Интер.Леле оној Киву ајде бе од кај има понуди за него???

Нагатомо :eek:

Киву, Станкович и Нагатомо не можам да ги гледам.. И Зарате не е ништо подобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom