Фан Клуб: Интер

Некој да каже нешто повеќе за агентот на Хазард кој наводно бил во Милано...?

Вчера сме срушиле рекорд, сме излегле со најстари играчи во Лш. :pos:

Како комшиките станавме мајка му стара.Али ајде спремен е Морати да прави ремонт наредна година.Иначе за со Џенова што убава 2ка,2.70 ке ја дадат ортаците :D

Za hazard da dojde mora da si ode snajder.Taka da ako ne si ode toj nisto od toj da dojde vo inter
Па според досега виденото, мириса дека Снајдер ќе си оди, види го само како се понаша на терен и се ќе ти стане јасно. Ако си иде Снајдер јас сум ЗА да се донесе Хазард, има иднина у дечково стварно е добар.

Па според досега виденото, мириса дека Снајдер ќе си оди, види го само како се понаша на терен и се ќе ти стане јасно. Ако си иде Снајдер јас сум ЗА да се донесе Хазард, има иднина у дечково стварно е добар.
Ako si ode Snajder morati site pari ako treba od zarabotkata od snajder ke gi dade za da go zema Hazard.Tuku edno nesto me plase.Dokolku se prodade snajder,da se kupi montolivo kao zamena za Snajder posto za Hazard za Morati moze da bide i preskapa investicija :)

Ако по некоја случајност се прашувате Форлан кај е, во Манчестер е моментално :pipi: :icon_mrgr:

Ако по некоја случајност се прашувате Форлан кај е, во Манчестер е моментално :pipi: :icon_mrgr:

Јас Форлан го заборавив дека е играч на Интер!
--- надополнето: Nov 3, 2011 9:44 PM ---
И аман..не си прајте филмој со Хазард бидејќи испаѓате смешни..зарем не заприметувате секоја година дека се најавуваат таквите млади ѕвезди и кога ќе стигни август Морати и Бранка ангажираат некои играчи што играле во Џенова/Парма/Сампдорија/Каљари/Катанија и некоја рандом италјанска екипа..зарем не имавте прочитано дека поминаа тие денови кога се даваа 30+милиони за некој играч..сега повеќе се штеди и тоа е преочигледно!

Со каква слобода игра само секоја чест:),секој нов играч што дошол многу е тешко да се прилагоди во први утакмици (пример Кварезма и Мансини) а овој се гледа дека игра како да е тука 5 сезони ! Дечково со потезиве почнува да ми станува миленик,само нека продолжи вака и се надевам Раниери ке го игра прва постава!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom