Фан Клуб: Интер

Добро а Поли до кога ќе биде отсутен, доста го гледам Станко на терен.
И тогаш ќе го гледаш Дежан на терен... чим сега игра пред Оби и Мота (добро, овој само што се врати од повреда ама пак.. ), за Поли не треба муабет да се прави.

Незнам што е смешно, видете табела и нека ви текне на изгубените 3 златни бода против Катанија.
Ме здоболе Милан што доживуваат моментално дебакл, или што Јуве делат хиксови со мизерни екипи, Интер како и да ја вртиме, бетер е од нив моментално.

И Куцка и Поли ги чекам ко Нова Година, сериозен сум, ми се сере коа ќе го видам изборот позади Снајдер.

Газиме денеска Интер- Магарињата 4-1, ја сонував!
--- надополнето: Oct 23, 2011 11:30 AM ---
И тогаш ќе го гледаш Дежан на терен... чим сега игра пред Оби и Мота (добро, овој само што се врати од повреда ама пак.. ), за Поли не треба муабет да се прави.
Поли се враќа за две недели, а Станко не е толку лош, има многу послаби од него што неможам да ги гледам, прв пик ми е Киву!

Газиме денеска Интер- Магарињата 4-1, ја сонував!
--- надополнето: Oct 23, 2011 11:30 AM ---

Поли се враќа за две недели, а Станко не е толку лош, има многу послаби од него што неможам да ги гледам, прв пик ми е Киву!
Киву ќе го гледаш зашто немаме избор на таа позиција, Ранокија и Самуел се повредени. А за местото кај што игра Станкович имаме избор, дечки што ќе изиграат многу подобро од него.

мора поонцентрирано во одбраната, а и во средината, си викам сега со снајдер друга песна ќе е :)

Незнам што е смешно, видете табела и нека ви текне на изгубените 3 златни бода против Катанија.
Ме здоболе Милан што доживуваат моментално дебакл, или што Јуве делат хиксови со мизерни екипи, Интер како и да ја вртиме, бетер е од нив моментално.

И Куцка и Поли ги чекам ко Нова Година, сериозен сум, ми се сере коа ќе го видам изборот позади Снајдер.
Tuka mora da te podrzam,toa sto ti se sere na zadnata linija e malce treba nesto poveke od serenje.Toa ode kompletna smrgava pozadi snajder bez isklucok na obi :)

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Motta; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 22 Milito

Не е нормален! Нека се самозапали.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Motta; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 22 Milito

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 42 Jonathan, 20 Obi, 28 Zarate, 30 Castaignos
Allenatore: Claudio Ranieri

Повторно без Зарате...

Добро е Мота игра,а Станкович на клупа:) ! Очекувам сигурна победа со головите на Пацини,Снајдер и Милито!

Julio Cesar 1
Maicon 13
Lucio 6
Chivu 26
Nagatomo 55
Zanetti 4
Cambiasso 19
Motta 8
Sneijder 10
Pazzini 7
Zarate 28
Јас на Inter.it оовј состав го најдов.

Да, сменет е. Прво беше Милито, па сега Зарате. Чудно.

Како и да е, вака е подобро, се надевам дека Раниери не се посипал со бензин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom