Фан Клуб: Интер

Епа сеа 5 години... Бевте у втора лига како да не праиме ремет на ваша сметка. Еве еден мој другар што навива за Јуве кога изгуби Интер против Катанија славеше како да освоил Лига на шампиони и јас што да му речам комплекс? Не бе си трпев јебига изгубивме од факинг Катанија и тоа е тоа. Треба да научи човек дека ако сака да ремети треба и да прима ремет на своја сметка. :)
--- надополнето: Oct 20, 2011 4:13 PM ---

Нема везе му фалат многу копчиња од тастатура. :D
Изгледа како да му фалат :pos:

Тапа а? Талахасе почна да отвара теми во Љубов и секс, ИОсоно отиде да цепи дрва, Ф.А. почна у теретана да иде...
Ај ќе почнеме да победуваме па ќе се вратат сите, особено оној првион, ми фали :)

Тапа а? Талахасе почна да отвара теми во Љубов и секс, ИОсоно отиде да цепи дрва, Ф.А. почна у теретана да иде...
Ај ќе почнеме да победуваме па ќе се вратат сите, особено оној првион, ми фали :)
Се глеа дека се фанови од ерата кога Јуве отиде во Серија Б и кога Интер со Мурињо почна да гази низ Европа, не се научени на порази.:D

Па за да се пишува во оваа тема треба некој да напиши со кој играме наредно коло и какви ни се можностите за тој натпревар....мене искрено ме мрзи сега со тоа да се замарам:D

Да не беа Јувенташине темава ке ни ја заклучеа.
Ми фалат времињата коа беше темата на Деко. Барем умирав од смеење.

Кој викаше Пандев да си оди? :)

Да беше он уште во Интер, мегабајт на стрим немаше да ми иде ни за Сериа А, нит за ЛШ.

ofvchs.jpg

Па не се грдички ...

Јес да Раниери е лузер што и на светско на лузери втор би завршил, ама не е тврдоглав како Гасперини барем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom