- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Imas pozz od nego i kaza oti toj samo so tebe sorabotuval so nikoj drug osven ti,za zalСтави го и дечково во букмарк и он често има добри информации за Интер.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imas pozz od nego i kaza oti toj samo so tebe sorabotuval so nikoj drug osven ti,za zalСтави го и дечково во букмарк и он често има добри информации за Интер.
Zatoa me odbi mene mamicata negovaСтари другари сме јас и Карло...
Леле,леле нема играч за кој не сме заинтересирани.
Гуарин![]()
Ista kola kako mojta voze ccc od mene vide znam jas![]()
Ѕверот можело да дојде на позајмица за време на паузата во Русија.Ние баш тогаш имаме многу важни натпревари.
Нека дојде немаме ништо против.Еве и Газета пишува денес за таа можност.
Не мора да значи, што ако за 3 месеци пауза фрли 10 кила + како Зарате. Играчи и по тренинзи се повредуваат. Важно е и да ја задржи формата.Не се глупи Русите. Што ако се повреди додека игра за Интер?!
Аман со тој радар... расипан е радарот одамна.
Еве ти оште нешто во врска со радарот хехехНе мора да значи, што ако за 3 месеци пауза фрли 10 кила + како Зарате. Играчи и по тренинзи се повредуваат. Важно е и да ја задржи формата.
Сепак, јас мислам дека ова сега што излезе ако е вистина, решено е како преддоговор. Ако нешто договориле, летово договориле. Би било јако да дојде Ето да натрпа 10 гола и да си замине
Не мора да значи, што ако за 3 месеци пауза фрли 10 кила + како Зарате. Играчи и по тренинзи се повредуваат. Важно е и да ја задржи формата.
Сепак, јас мислам дека ова сега што излезе ако е вистина, решено е како преддоговор. Ако нешто договориле, летово договориле. Би било јако да дојде Ето да натрпа 10 гола и да си замине