- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 517
- Поени од реакции
- 114
Imas pozz od nego i kaza oti toj samo so tebe sorabotuval so nikoj drug osven ti,za zalСтави го и дечково во букмарк и он често има добри информации за Интер.
Imas pozz od nego i kaza oti toj samo so tebe sorabotuval so nikoj drug osven ti,za zalСтави го и дечково во букмарк и он често има добри информации за Интер.
Zatoa me odbi mene mamicata negovaСтари другари сме јас и Карло...
Работава е: кога ќе облечам бело одело, бела кошула и бела кондура, нема женска што не ми се свиѓа.Леле,леле нема играч за кој не сме заинтересирани.
Гуарин
Ista kola kako mojta voze ccc od mene vide znam jas
Ѕверот можело да дојде на позајмица за време на паузата во Русија.Ние баш тогаш имаме многу важни натпревари.
Нека дојде немаме ништо против.Еве и Газета пишува денес за таа можност.
Не мора да значи, што ако за 3 месеци пауза фрли 10 кила + како Зарате. Играчи и по тренинзи се повредуваат. Важно е и да ја задржи формата.Не се глупи Русите. Што ако се повреди додека игра за Интер?!
Аман со тој радар... расипан е радарот одамна.
Еве ти оште нешто во врска со радарот хехехНе мора да значи, што ако за 3 месеци пауза фрли 10 кила + како Зарате. Играчи и по тренинзи се повредуваат. Важно е и да ја задржи формата.
Сепак, јас мислам дека ова сега што излезе ако е вистина, решено е како преддоговор. Ако нешто договориле, летово договориле. Би било јако да дојде Ето да натрпа 10 гола и да си замине
Добро де, не мора да значи, но големи се шансите да се повреди во Италија, затоа не верувам дека ќе ризикуват русите ова да се случи, макар и да фрли 10+ кила, поготово НЕ кога знаеме колку зима годишна плата. А дека имало преддоговор не верувам.Не мора да значи, што ако за 3 месеци пауза фрли 10 кила + како Зарате. Играчи и по тренинзи се повредуваат. Важно е и да ја задржи формата.
Сепак, јас мислам дека ова сега што излезе ако е вистина, решено е како преддоговор. Ако нешто договориле, летово договориле. Би било јако да дојде Ето да натрпа 10 гола и да си замине