Џони Вајсмилер
Don't share my food
а Интер и не гледам каде е во ќар тука кога и Станович ионака не игра прва постава кај нас и плус утре-други ден и тој ќе оди во пензија како Фиго што си се повлече!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka ne treba da imame nekoi si pogolemi poteskotii,ali naviknani sme da si ja komplicirame rabotata pa ostanuva da pokazat an terenot sto umeat i za sto igrat vo klub kako InterДо мечот со Јуве мора СЕ да добиеме ако сакаме да бидеме конкурентни за скудетото, ако не.... Лига Европа!
Ги пратам многу итаљаниве, не очекувам да бидат шпанија али реално немаат многу перспективни играчи. Игра скоро и да немаат, ако не забележа, првите 30 минути пробуваа со долги топки, среќа дадоа некако гол откако цело полувреме асистентот и стрелецот на голот беа дрва па им се погоди на крај. Во вториот дел Турците се отворија и примија гол и чао-пријатно...Така мислиш, не може они како Шпанија да играат, тоа ти е типичен италијански фудбал, малце голови, јака одбрана.
Форлан се повредил во финишот на натпреварот, да се надеваме не е ништо сериозно...Абе ја мислам ако ја тепаме Катанија дека реално е да сврземе 3 по ред, башка со Јуве дома играме така да и нив ако успееме да ги добиеме тоа ти се 4 у низа и за очекување е таа серија да продолжи зашто и после не ни е нешто тежок распоредот.
--- надополнето: Oct 12, 2011 1:12 AM ---
А и да надополнам, Форлан даде гол за Уругвај, да се надеваме дека конечно ке си ја пронајде формата и ќе блесне во дресот на Интер.
Баш сакав да пишам тоа, за Уругвај речиси и нема лош натпревар, мора и за Интер да му тргне. Ја верувам во него без разлика на годините и иако бев против негово доаѓање на Меаца( сакав Санчез да дојде) сепак мислам дека Диего ќе изигра добра сезона, ипак е човек за битни натпревари.Форлан се повредил во финишот на натпреварот, да се надеваме не е ништо сериозно...
Кога е во прашање Уругвај, мислам дека Форлан и нема лош натпревар...
Со скршена нога за него сезоната ќе беше завршена, али нема да игра со Катанија а може и нареден меч нема да го игра во Серија А.Ојде јабана и форлан скршена нога![]()