В
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо посебно, Интер и онака не е засегнат од ова, мечот за кој се говори е оној кога Толдо даде гол, кога Интер веќе беа 15 бода зад Јуве, никој од Интер не е споменат во разговорите, Моџи бутка демек Јуве намерно сакале да го оштетат но они тогаш со Милан се бореа за титула, не со Интер, дуелот со Интер беше само шанса за Милан така да како што реков, не е нешто што треба нас да не засега, или Интер ...Де објасни пошто нзн итаљански ?
Како што можев да прочитам на трансалте оваа неам врска со Интер,оваа е меѓу судиите тоа е нивно право никој од интер во тоа време не е барал помош од судиите,па и во овие докази не ми е јасно каде го гледат Интер вмешан али нема веза сигурен сум Морати ќе се справи со тоа на извонреден начин и без проблемиНишто посебно, Интер и онака не е засегнат од ова, мечот за кој се говори е оној кога Толдо даде гол, кога Интер веќе беа 15 бода зад Јуве, никој од Интер не е споменат во разговорите, Моџи бутка демек Јуве намерно сакале да го оштетат но они тогаш со Милан се бореа за титула, не со Интер, дуелот со Интер беше само шанса за Милан така да како што реков, не е нешто што треба нас да не засега, или Интер ...
Кааква бомба, прво мајката на сите разговори, сега ова, ја да му бидам адвокат на Моџи а и на Јуве боље ќе ги водам работите, Јуве се изрезилија пред цела Италија со тоа што бараа Интер да биде избркан од ЛШ а во меѓувреме адвокатите на Ањели заборавија дека, прво, Интер не е под некаква истрага, второ, и да биле, забораваат дека кога Јуве беа под истрага за допинг во 90тите, си играа без проблем во ЛШ.
нц нц, убаво рече Иосоно, не го валкајте фан клубот со вакви работи, едноставно, ирелевантни се, 5 години поминаа од тогаш, ова за кое збори сега Моџи датира од 2004, постои статут на лимитации, едноставно, готово е ...
Момци дај дајте ми едно инфо за повредени/суспендирани за утре.. Планирам на Вас и на Бенфика да стегнам една 1000ка, па онака, да знам шо како !))
Повредени: Мота, Станковиќ, Оби, Маикон, Снајдер, Ранокиа. Нема право: Форлан и КастињосМомци дај дајте ми едно инфо за повредени/суспендирани за утре.. Планирам на Вас и на Бенфика да стегнам една 1000ка, па онака, да знам шо како !))
Со Рубин у групна фаза беше голот со глава на Дејо, со ЦСКА у 1/4 финале дома тепавме 1-0 и покрај милијарда 100% шанси што ги имавме, а во гости 0-1 Снајдер од слободен у први 10 минути го даде голот. Нејсе, ЦСКА утре мора да се добие без разлика на повредените, нерешено не ни оди во прилог, а за пораз не правам муабет. Се надевам Раниери знае што прави и нема да го остави составот без креативец(Кутињо или Рики).Повредени: Мота, Станковиќ, Оби, Маикон, Снајдер, Ранокиа. Нема право: Форлан и Кастињос
Искрено не би ги играл Интер против ниеден руски тим бидејќи русите се заебани на нивни терен иако Интер победи со ЦСКА кога освои ЛШ но и тогаш ми се чини дека едвај победи, поточно не се трудеше премногу и Станковиќ постигна гол со главаколку што се сеќавам.
Не верувам и дека ќе изгубиме, али ако е над 2.2 вреди да се игра, во секој друг случај не се ставаат толку пари на помал коефициент![]()
Братче..а најубаво ќе ти биди таа 1000-ка да си ја потрошиш во Портал кај Шамбата бидејќи утре има студенска и ќе свират Инструментал![]()
Повредени: Мота, Станковиќ, Оби, Маикон, Снајдер, Ранокиа. Нема право: Форлан и Кастињос
Искрено не би ги играл Интер против ниеден руски тим бидејќи русите се заебани на нивни терен иако Интер победи со ЦСКА кога освои ЛШ но и тогаш ми се чини дека едвај победи, поточно не се трудеше премногу и Станковиќ постигна гол со главаколку што се сеќавам.
Не верувам и дека ќе изгубиме, али ако е над 2.2 вреди да се игра, во секој друг случај не се ставаат толку пари на помал коефициент![]()
Не си ти крив. Голема е Русија.Голот на Деки бил со Рубин, знаев дека беше негде у Русија![]()