Фан Клуб: Интер

Гледам на Фкинтер.ком.мк ке имаоргнизирано патување за тие што се членови на Армата. Јас би им препорачал ич да не одат во Милано. Знаме дека има од таа страна и тука членови на форумов. Туку нека ми кажат мене јас ке им организирам гледање на Вардар на Филип 2. Ем ке заштедат пари и башка ке се радуваат на победа.
Требаше да одам и јас, али по натпреварот со Рома се откажав, верувај не жалам ич :pos:

Новара ова е смешка антологиски резултат од 1940 не немале победено.
Само да видиме дали има карактер Гасперини сам да си отиде или 3 милиончиња убаво му се гледат.
Ма нека води инат како Мунтари, и нека го исцица Морати 3 милиони евра, мамето негово што го доведе во Интер.

Ебате тоа играчите земаат 10пати поголеми плати од играчите на Новара и немаа никаква играа. Не го заслужуват овој дрес да го носат ни еден.
Дај бе, со кој памет плукаш по играчите, шо, Оби лев бек игра а незнае таму да игра, згреши, него ли треба да му замериме или на таа будала што го ставила таму да игра ?!

Играчите не заслужуваат у моментов критика, сериозен сум за тоа, оваа срамота е предизвикана од менаџментот на тимот кој се одлучи ваков тренер да ги предводи, не е ни он крив, го имаа Мурињо, знаеа што е потребно за еден успех они овој срам ни го приредија ...

Не е глуп Гасперини да не прифати ваква понуда, или-или е за него ова, или ќе земе 3 милиони евра за 2 години и ќе успее со екипава со што ќе го продолжи договорот, или ќе земе 3 милиони евра за 2 недели, 3 недели, месец дена, 2 месеца, пола година ... и тн и тн.

У двете ситуации, он си е у една fuckyeа состојба, кур го боли.

Кога можеше Мурињо да даде отказ после 3на круна... Ваљда ГАСПЕРСОН ќе има доблест да си даде отказ после 3 комада од Новара...

Позитивна работа од поразов.......ГАСПЕРИНИ 100% добива отказ....негативна,касниме 8 бода,со нов тренер,воигрување,тактики, сезонава е пропаст уште од старт........Јувенташов си ја заврши работата....мрш у п&)(*(* ММЕ....

Ова е нешто невидено,срамота ова е невидена срамота ГАСПЕРИНИ ДА ТИ ЈА ИЗНАЕБАМ МАМИЦАТА У ПИЧКАААААААААААААААА !!!

Штета што не дојде некое познато тренерско име во тимот, па да се види дали е до тренерот или до пола тим кој ни е веќе за во пензија, и до младите и надежни „таленти“ .

Гледам на Фкинтер.ком.мк ке имаоргнизирано патување за тие што се членови на Армата. Јас би им препорачал ич да не одат во Милано. Знаме дека има од таа страна и тука членови на форумов. Туку нека ми кажат мене јас ке им организирам гледање на Вардар на Филип 2. Ем ке заштедат пари и башка ке се радуваат на победа.
Ја идам ако иде и Џони Вајсмилер ;)

Дај бе, со кој памет плукаш по играчите, шо, Оби лев бек игра а незнае таму да игра, згреши, него ли треба да му замериме или на таа будала што го ставила таму да игра ?!

Играчите не заслужуваат у моментов критика, сериозен сум за тоа, оваа срамота е предизвикана од менаџментот на тимот кој се одлучи ваков тренер да ги предводи, не е ни он крив, го имаа Мурињо, знаеа што е потребно за еден успех они овој срам ни го приредија ...

Не е глуп Гасперини да не прифати ваква понуда, или-или е за него ова, или ќе земе 3 милиони евра за 2 години и ќе успее со екипава со што ќе го продолжи договорот, или ќе земе 3 милиони евра за 2 недели, 3 недели, месец дена, 2 месеца, пола година ... и тн и тн.

У двете ситуации, он си е у една fuckyeа состојба, кур го боли.
НЕ МИ ЗБОРИ БРАТЕ ...ДА ИМАА ОНИ БАРЕМ ТРОШКА ПОЧИТ КОН КЛУБОТ НЕМАШЕ ДА ИГРААТ ВАКА...КОЛКУ И ДА НЕ ВАЉА ТРЕНЕРОТ И ТАКТИКАТА .

НЕ МИ ЗБОРИ БРАТЕ ...ДА ИМАА ОНИ БАРЕМ ТРОШКА ПОЧИТ КОН КЛУБОТ НЕМАШЕ ДА ИГРААТ ВАКА...КОЛКУ И ДА НЕ ВАЉА ТРЕНЕРОТ И ТАКТИКАТА .
ти не ме заебавај како ќе играат бе, да бркаат резултат а на терен имаат 6 дефанзивци 3 ца напаѓачи и 1 играч од средина... :) кој да брка резултат кажи

Гого ти изглеа не разбираш некои работи. Еве ќе ти појаснам едноставно, јас тренирам кошарка и играм плеј и сеа тренерот ако ми каже играј центар јас ќе играм таму, ама колку коша ќе дадам и како ќе играм во одбрана е тоа не е за коментар. Исто и гомново Гасперини, му дава на Снајди да игра деструктивец, Оби игра бек, све е у курац отидено со тој ебан негов формат. И не е до почит до клубот, Оби ако не сака да се докаже не знам кој сака...

Само не ми е јасно избрканиот од Џенова тренер кој му го сервира на Морати.Истиот само да не му го понуди Раниери тогаш продолжуваме во ист стил борба за опстанок.

Back
На врв Bottom