Фан Клуб: Интер

Не е се до тренерот,видите ја играта на Милито,трчкањето на Камбијасо а играчот пред него оди на гол,свашта.
Не знам поочајни одамна ги немам гледано.
Тешко нас сезонава.

Оби бекот ...
Се што направи Гасперини се покажа ко огромен плус за неговите противници, буквално, СЕ.

Ебате тоа играчите земаат 10пати поголеми плати од играчите на Новара и немаа никаква играа. Не го заслужуват овој дрес да го носат ни еден.

Е па додека кремот на Европа купуваше играчи ние се зезавме со Форлан, Зарате, Џонатан, Алварез и Нагатомо...

Ајде сеа да видам дали ќе каже дека имаме карактер или дека имало подобрување во играта.

Новара ова е смешка антологиски резултат од 1940 не немале победено.
Само да видиме дали има карактер Гасперини сам да си отиде или 3 милиончиња убаво му се гледат.

И Рафа кога беше на клупата, не беше олку очајна играта. Ова е за плачење. Најсериозно.
Гасперини не е за голем клуб.

Сега можете да си пуштите софт порн за опуштање по ова хардов што заврши моментално...

Гледам на Фкинтер.ком.мк ке имаоргнизирано патување за тие што се членови на Армата. Јас би им препорачал ич да не одат во Милано. Знаме дека има од таа страна и тука членови на форумов. Туку нека ми кажат мене јас ке им организирам гледање на Вардар на Филип 2. Ем ке заштедат пари и башка ке се радуваат на победа.

Е па додека кремот на Европа купуваше играчи ние се зезавме со Форлан, Зарате, Џонатан, Алварез и Нагатомо...
Верувај дека не е до играчите... хахаха дај му ги овие играчи на типов од Новара, тој ќе може да тепа барем еден тим од 2ра лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom