Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема што да се лути Зарате кога тотално беше отсечен и една топка асално не ја изигра, тој е дојден од помал тим и треба да се докажува а не да галами.Страшен потег на тренерот во 30 мин го вади Зарате ке му ја зајакне психиката со ова.
Зарате не играше многу полошо од другите Интер немаше никаква иницијатива за да се покаже.Можеше да почека до крај на полувреме.Е ова ми се свиѓа. Значи ваљда Гасперини е човек што учи од грешките и не иде со глава кроз ѕид. Увиде дека немаме воопшто креативност и одма го стави Снајдер. Браво за потегов!
--- надополнето: Sep 11, 2011 7:28 PM ---
Нема што да се лути Зарате кога тотално беше отсечен и една топка асално не ја изигра, тој е дојден од помал тим и треба да се докажува а не да галами.
ОДЛИЧЕН потег на Гасперини.. така треба, кога беше топката во Зарате секојпат прави потег повеќе, премногу солира, мисли во Лацио е... Стартер беше пред Снајдер.. треба да го оправда тоа...Страшен потег на тренерот во 30 мин го вади Зарате ке му ја зајакне психиката со ова.
Одличен потег, ама и грешката е негова. Ќе го одмарал Снајдер... он го има гледано средниот ред на Интер пред да дојде Снајдер?ОДЛИЧЕН потег на Гасперини.. така треба, кога беше топката во Зарате секојпат прави потег повеќе, премногу солира, мисли во Лацио е... Стартер беше пред Снајдер.. треба да го оправда тоа...
Јас пак не видов такво нешто згреши во одбрана во напад погреши во некое додавање.Требаше барем да почека до полувреме.ОДЛИЧЕН потег на Гасперини.. така треба, кога беше топката во Зарате секојпат прави потег повеќе, премногу солира, мисли во Лацио е... Стартер беше пред Снајдер.. треба да го оправда тоа...