Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Го вади Зарате го става Снајдер во 30та минута, мило ми е за голот на Милито но како изгубени бевме првите 25 минути... ахх ке биде тешка сезона.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.398
Поени од реакции
113.881
Е ова ми се свиѓа. Значи ваљда Гасперини е човек што учи од грешките и не иде со глава кроз ѕид. Увиде дека немаме воопшто креативност и одма го стави Снајдер. Браво за потегов!
--- надополнето: Sep 11, 2011 7:28 PM ---
Страшен потег на тренерот во 30 мин го вади Зарате ке му ја зајакне психиката со ова.
Нема што да се лути Зарате кога тотално беше отсечен и една топка асално не ја изигра, тој е дојден од помал тим и треба да се докажува а не да галами.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Е ова ми се свиѓа. Значи ваљда Гасперини е човек што учи од грешките и не иде со глава кроз ѕид. Увиде дека немаме воопшто креативност и одма го стави Снајдер. Браво за потегов!
--- надополнето: Sep 11, 2011 7:28 PM ---

Нема што да се лути Зарате кога тотално беше отсечен и една топка асално не ја изигра, тој е дојден од помал тим и треба да се докажува а не да галами.
Зарате не играше многу полошо од другите Интер немаше никаква иницијатива за да се покаже.Можеше да почека до крај на полувреме.
Сега Снајдер не игра плеј туку крилно.Не ја смени формацијата.Дај баш да видиме дали ке имаме креативнос сега.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Страшен потег на тренерот во 30 мин го вади Зарате ке му ја зајакне психиката со ова.
ОДЛИЧЕН потег на Гасперини.. така треба, кога беше топката во Зарате секојпат прави потег повеќе, премногу солира, мисли во Лацио е... Стартер беше пред Снајдер.. треба да го оправда тоа...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Oвој Гасперини ми се прај некој карактер, го вади Зарате во 30 минута, па остај го барем прво полувреме маме ти еам, Форлан да не изигра нешто подобро од него.
Среќа голема имаме.
Добра тетоважа на вратот на Миколи(y)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Е ова стварно ме изненади Гасперини,добар потег старно се виде дека Зарате е отсечен премногу,не е навикнат т,е не е склопен во тимот,ајде ваљда ке го средат,Џонатан само колку личи на Мајкон,тоа е нешто невероватно :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.962
Поени од реакции
45.199
Зарате беше играч мање во прво, и најзрелата шанса што ја имаа Палермо ја имаа по неговата мизерна игра во одбраната, гореше од желба да се докаже ама факт е дека беше убер лош, тоа е причина плус за да излезе, иако никој не знае зашто е заменет, можеби е повреда, како и да е, постоеше основа да биде заменет и го оправдувам Гасперини за овој потег ( во случај да не е повреда ) ...

На крај краева нема лабаво, ако не е од никаква корист на терен, аут, тоа е тоа, ја незнам како може да се критикува ваков потег, можеби ќе делува лошо врз Зарате ама бар ќе се стави на дознаење на цела екипа дека таков однос на терен НЕ.

Инаку задоволен сум од резултатот, од играта во нападот не само ради оние безвезни шутеви кои најмногу ме иритираат во фудбалов, кога во ситуација од која може да се создаде подобра шанса за гол, нападот е упропастен од некој нерезонски шут односно удар од позиција од која шансите да влезе топка во гол се мали.

п.с. Супер голче на Милито.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
ОДЛИЧЕН потег на Гасперини.. така треба, кога беше топката во Зарате секојпат прави потег повеќе, премногу солира, мисли во Лацио е... Стартер беше пред Снајдер.. треба да го оправда тоа...
Одличен потег, ама и грешката е негова. Ќе го одмарал Снајдер... он го има гледано средниот ред на Интер пред да дојде Снајдер?
Во второ сакам Оби да влезе.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас пак не видов такво нешто згреши во одбрана во напад погреши во некое додавање.Требаше барем да почека до полувреме.
Проблемот на Интер не беше Зарате туку немањето игра.Баш ќе видиме второ полувреме дали ќе имаме игра ,но Снајдер не игра плеј туку крило.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
А формацијата што треба да си ја смени Гасперини треба,Снјадер треба да си игра таму кај што му е местото плеј,Зарате лево крило,Форлан лево крило,центар Пацини е тоа е тоа што треба да го игра Гасперини,и очекувам да смени во иднина.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.962
Поени од реакции
45.199
Навикнете се повеќе да гледате излети од некој од стоперите ала Лусио стил, така беше и во Џенова со Ранокија лани на старт од сезона, така ќе биде и сега, одлични услови за против напад се создаваат кога некој така може да повлече а кај Гасперини у многу наврати тоа го правеле токму стоперите, односно еден од онаа тројка во одбраната, додека еден од средината покрива назад ...

Ова го читав и во една од многуте статии поврзани со тактикиве на Гасперини, кога ќе видиш, и еден таков излет беше причина за корнерот по кој падна голот, а и Лусио можеше претходно и да асистира до Форлан кој ќе се најдеше во добра шанса за гол ( зборам за истата акција ).

Инаку, Занети :cuc:, начинот на кој му ја собра топката на Иличич и оној потег кога Хернандез излезе 1 на 1 со него, ау.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Зарате беше убедливо најлош во првото полувреме, уште кога го видов Снајдер влезен знаев дека го извадил токму Зарате.
Покрај шансата што им ја створи на Палермо, имаше уште една можност да додаде а он шутираше со лева нога.

Иначе во вакво очајно издание успеав да забалежам една новост во играта на Интер, мислам на котра нападите. Ми делуваат многу поопасни во контра нападите, брзо ја пренесуваат топката, само што немаме некои играчи кои можат да направат вишок.

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
идиотизам беше ова од гасп, имаше грешки зарате, но ги имаа и другите, ако се глеаше по тоа...освен тоа прв пат е во голем тим, прв меч сезонава...и зошто не го проба на лева страна, таа со гаранција му лежи повеќе... вака го посрами пред сите-заради неговите тврдоглави и глупи формации

Kajgana Shop

На врв Bottom