Фан Клуб: Интер

Di Marzio: "Pandev è del Napoli. Ecco la formula"

Според Ди Марцио Интер по секоја цена сака да се ослободи од Пандев и ќе му ја плаќа цела плата на Пандев во Наполи на крај на сезона Наполи ќе има клаузула да го откупи Пандев ако се задоволни.

Ај баш ќе биде интерсно оваа сезона дали Пандев бил проблемот бидејќи и Бранка и Морати отекоа со Пандев цело лето со него се занимават.Дај да видиме новиве Форлан и Паласио што ќе направат.

Наполи не го купува Пандев оди на позајмица таму Наполи плаќа 1,5 мил од плата Интер останатото до 3+ милиони,Паласио во Интер зема 1,5+ мил исто ти доаѓа.
Пандев ти е ист случај како Суазо Интер си плаќа и си го праќа на позајмици и Панчев беше таков случај.
Е сега ако растури Пандев во наполи и решат да го купат тоа е друго ако не наредно лето пак Пандев во Интер.
Треба да ги видиме деталите од договорот, да не погодуваме сега, со Сандерленд на пример они имаа бај аут клаузула ако Мунтари изигра ордеден број на натпревари, али они не сакаа да го земат па само 1 меч мислам фалеше да се активира таа клаузула па они не го играа.
Ќе видиме сега со Наполи како ќе е, дали слично ќе постапат или Наполи ќе се тие кои ќе одлучат дали ќе го земат во зависност од игрите на Пандев за нив.

Инаку ако можеш да ми кажеш колку зима Паласио во Џенова, ваљда не зима толку, Кавани и Лавеци во Наполи не се платени толку.

Форлан не играше Лига Европа, ама јас и Зарате не го видов во двата меча со Работнички, има тука нешто, не е за џабе...

Форлан не играше Лига Европа, ама јас и Зарате не го видов во двата меча со Работнички, има тука нешто, не е за џабе...
Има де, фрки со тренерот. :)
Нема врска со Интер ова.

Ако дојдат овој паласио и форлан а си отидоа ето и пандев тогаш најголемото засилување ни е останувањето на снајдер како што и беше лани најголемото засилување е што го задрживме стариот победнички тим и тоа го удри на морати.А прочитав дека форлан утре најкасно до понделник ќе потпишал за Интер а им испратено и оште една понуда до манчестер сити за тевез за 2 годишна позајмица со право ан откуп а лотито(мислам дека така се викаше претседателот на лацио) рекол дека го дава зарате на позајмица со право на откуп следното лето за 15М + по 2 милиони бунисе за секој совоен трофеј.Мислам дека е фер пошто со овој тим нема да освоиме ништо оваа година ако остане на старово

Го даваме Пандев, им го земаме Кавани. Еве и тука го пишува тоа.
Знаев дека ќе се заебаваш, ептен предвидливо постапи, али еве ти релевантен медиум, Скај, кој ја пренесува големата слика од давањето на Пандев во Наполи.

Треба да ги видиме деталите од договорот, да не погодуваме сега, со Сандерленд на пример они имаа бај аут клаузула ако Мунтари изигра ордеден број на натпревари, али они не сакаа да го земат па само 1 меч мислам фалеше да се активира таа клаузула па они не го играа.
Ќе видиме сега со Наполи како ќе е, дали слично ќе постапат или Наполи ќе се тие кои ќе одлучат дали ќе го земат во зависност од игрите на Пандев за нив.

Инаку ако можеш да ми кажеш колку зима Паласио во Џенова, ваљда не зима толку, Кавани и Лавеци во Наполи не се платени толку.
Пандев зема колку Лавеци и Кавани заедно Паласио во Џенова 1,5.
Интер ќе плаќа за Пандев но колку ке видиме Наполи максимум 1,5 можеле.Суазо на пример Интер цела плата му ја плаќаше во Џенова.

Пандев сигурно не е голем промашај за Интер само со голот против Баерн има донесено милиони евра за Интер.
Промашај е Кварезма,Мансини Мунтари 17 милиони плус плати.

А на Наполи да им земеме топ играч како Кавани или Хамсик нема шанси нивниот газда не ги продава ѕвездите на тимот.

Немора да значи дека баш во Интер ќе дојди ако не играле.
Сигурно и други екипи се вмешани, барем за Зарате, за Форлан освен Интер не гледам некоја екипа што го симпатише.

Има де, фрки со тренерот. :)
Нема врска со Интер ова.
А таман се порадував :) Ле-ле како се ближи 31 така се повеќе се нервирам, сега у моментов и презадоволен сум со Форлан со кого уште не е ништо официјално, али пак ќе кажам, голема грешка на управата е што нема да донесе играч- шампион, лидер на тимот ко што беше Ето. Оваа година тоа под дофилт би требало да биде Снајдер али ипак мислам дека ќе фали нешто во тимот.

Тренерот на Лацио изјави дека му е доста од проблемите со Зарате. Тој намерно не играл затоа што се надевал да потпише за друг клуб. Тоа инаку воопшто не е важно за нас, затоа што Лотито сака да го продаде и бара многу пари, а нам не интересира само позајмица. Нема ич ништо да биде од тоа.

А таман се порадував :) Ле-ле како се ближи 31 така се повеќе се нервирам, сега у моментов и презадоволен сум со Форлан со кого уште не е ништо официјално, али пак ќе кажам, голема грешка на управата е што нема да донесе играч- шампион, лидер на тимот ко што беше Ето. Оваа година тоа под дофилт би требало да биде Снајдер али ипак мислам дека ќе фали нешто во тимот.
Што сте запнале за играч-шампион да се донеси, кога ете Кутињо ни е играч-шампион и тоа нај пресен со репрезентацијата на Бразил...:D

Немора да значи дека баш во Интер ќе дојди ако не играле.
Сигурно и други екипи се вмешани, барем за Зарате, за Форлан освен Интер не гледам некоја екипа што го симпатише.
Има само што не беше потпишал со Галатасарај пред нос им го земавме и Бешикташ го сакаше подоцна и ПСЖ имаше нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom