- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
- Локација
- Дебар,отсечен од светот зимно време!
Добро има некој нормален тука кој е задоволен од одењето на Пандев,а доаѓањето на факинг Паласио?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да ги видиме деталите од договорот, да не погодуваме сега, со Сандерленд на пример они имаа бај аут клаузула ако Мунтари изигра ордеден број на натпревари, али они не сакаа да го земат па само 1 меч мислам фалеше да се активира таа клаузула па они не го играа.Наполи не го купува Пандев оди на позајмица таму Наполи плаќа 1,5 мил од плата Интер останатото до 3+ милиони,Паласио во Интер зема 1,5+ мил исто ти доаѓа.
Пандев ти е ист случај како Суазо Интер си плаќа и си го праќа на позајмици и Панчев беше таков случај.
Е сега ако растури Пандев во наполи и решат да го купат тоа е друго ако не наредно лето пак Пандев во Интер.
Има де, фрки со тренерот.Форлан не играше Лига Европа, ама јас и Зарате не го видов во двата меча со Работнички, има тука нешто, не е за џабе...
Пандев зема колку Лавеци и Кавани заедно Паласио во Џенова 1,5.Треба да ги видиме деталите од договорот, да не погодуваме сега, со Сандерленд на пример они имаа бај аут клаузула ако Мунтари изигра ордеден број на натпревари, али они не сакаа да го земат па само 1 меч мислам фалеше да се активира таа клаузула па они не го играа.
Ќе видиме сега со Наполи како ќе е, дали слично ќе постапат или Наполи ќе се тие кои ќе одлучат дали ќе го земат во зависност од игрите на Пандев за нив.
Инаку ако можеш да ми кажеш колку зима Паласио во Џенова, ваљда не зима толку, Кавани и Лавеци во Наполи не се платени толку.
Немора да значи дека баш во Интер ќе дојди ако не играле.Форлан не играше Лига Европа, ама јас и Зарате не го видов во двата меча со Работнички, има тука нешто, не е за џабе...
А таман се порадувавИма де, фрки со тренерот.
Нема врска со Интер ова.
Тренерот на Лацио изјави дека му е доста од проблемите со Зарате. Тој намерно не играл затоа што се надевал да потпише за друг клуб. Тоа инаку воопшто не е важно за нас, затоа што Лотито сака да го продаде и бара многу пари, а нам не интересира само позајмица. Нема ич ништо да биде од тоа.Форлан не играше Лига Европа, ама јас и Зарате не го видов во двата меча со Работнички, има тука нешто, не е за џабе...
Што сте запнале за играч-шампион да се донеси, кога ете Кутињо ни е играч-шампион и тоа нај пресен со репрезентацијата на Бразил...А таман се порадувавЛе-ле како се ближи 31 така се повеќе се нервирам, сега у моментов и презадоволен сум со Форлан со кого уште не е ништо официјално, али пак ќе кажам, голема грешка на управата е што нема да донесе играч- шампион, лидер на тимот ко што беше Ето. Оваа година тоа под дофилт би требало да биде Снајдер али ипак мислам дека ќе фали нешто во тимот.
Има само што не беше потпишал со Галатасарај пред нос им го земавме и Бешикташ го сакаше подоцна и ПСЖ имаше нешто.Немора да значи дека баш во Интер ќе дојди ако не играле.
Сигурно и други екипи се вмешани, барем за Зарате, за Форлан освен Интер не гледам некоја екипа што го симпатише.