Фан Клуб: Интер

^Ејјј овој Хозе Мануел Хурадо ми е еден од омилените средњаци, многу сакав во Рома да дојде, навистина квалитетен играч и башка покрива повеќе позиции во среден ред, би бил големо освежување за вашиот среден ред.

Pupone и ти би бил засилување за нашиот среден ред =) Среден ред НЕАМЕ !

природна позиција ми е фантазиста, ама можам и подефанзивно :D

како бе немате, вие имате среден ред за 4-3-3 формација, тука се: Станкович, Мота, Камбијасо, Снајдер(ќе го прилагодите некако на една од тие три позиции во средината, онаа најофанзивната), Оби, оној Марига добар беше лани, на крај краишта па и Мунтари е тука :D

Инаку сега читав сме сакале исти играч, некој си Каземиро, појма немам каков играч е, бидјеќи не сум го гледал, а видов дека е млад и многу пари му бараат, наводно кажал дека сака да оди во Рома

природна позиција ми е фантазиста, ама можам и подефанзивно :D

како бе немате, вие имате среден ред за 4-3-3 формација, тука се: Станкович, Мота, Камбијасо, Снајдер(ќе го прилагодите некако на една од тие три позиции во средината, онаа најофанзивната), Оби, оној Марига добар беше лани, на крај краишта па и Мунтари е тука :D

Инаку сега читав сме сакале исти играч, некој си Каземиро, појма немам каков играч е, бидјеќи не сум го гледал, а видов дека е млад и многу пари му бараат, наводно кажал дека сака да оди во Рома
Во Интер сака да иде :D

Откупната клаузула му е 20 милиони за екипи од Европа, а сега се тера на опција да го купи некој бразилски тим за 7 мил. а потоа да премине во Рома или Интер за 9 милиони. Денеска пишуваше дека Рома се поблиску бидејќи Интер не биле заинтересирани...

МНОГУ ИМИЊА, МАЛКУ ВРЕМЕ И НИШТО КОНКРЕТНО!!! КОЈ КЕ ПРЕЖИВЕЕ КЕ РАСКАЖУВАА!!!

Pupone и ти би бил засилување за нашиот среден ред =) Среден ред НЕАМЕ !

Неможи Пупоне да пристигне кај нас бидејќи е дел од фановите на Рома во мкд а тие знаеме сите дека местат утакмици на големо со нивниот омилен клуб Рома:D..(if you know what i mean:D)

Неможи Пупоне да пристигне кај нас бидејќи е дел од фановите на Рома во мкд а тие знаеме сите дека местат утакмици на големо со нивниот омилен клуб Рома:D..(if you know what i mean:D)
:pos::pos:

што се смеееш море Робанез:pos::pos::pos:
--- надополнето: Aug 23, 2011 10:58 AM ---
Еј дечки направете си имагинација во главата ако се случи повторно Калчополи vol 2 a.k.a. Моџи мадерфакерот и да не насначат како виновни и да не исфрлат во Сериа Б...како ќе не нарекуваат фановите на конкурентиве Бинтер??:pos::pos:..колку само смешно звучи:D....
П.С. малце да ја загрееме темата пред сезоната кога веќе тимот ни е за никаде:D

Добро ова со Ето ќе се заврши некогаш или?

Ма у пизду материну , да требаше да премине у Силекс , Ѕинго побрзо ќе завршеше работа отколку овие од Анжи .

Стварно и мене веќе ме нервира , Ето ќе си одел , ќе го донеселе овој или оној . Времето тече Ето не си оди , ние играчи не носиме ...

Денес во 12:30 имале состанок Бранка , Гасперини и Аусилио околу играчи кој што треба да се донесат . Договорено било Ето да замине за 27 мил плус бонуси . Се чекало само заминувањето на Ето и да се донеат 2 играчи од нападот и еден од среден ред .
Ова според Скај Италија

И сега Ето им праи мајндфак и потпишува на 31 и Морати и компанија остануваат со курот у раце. :)

Милијардерот од Русија е дојден у Милано денес и се очекува денес да се финализира трансферот на Ето . Ајде фајнли у пм
Леонардо го бара Форлан у ПСЖ . Може да ги донесеме Тевез и Зарате ама овие двајцава сами играат , многу себичат . Ај да не серам ќе чекам да донесат некој прво
Lavezzi, niente Inter. Rimane a Napoli .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom