Фан Клуб: Интер

Брзо заборавате како беше лани? Секогаш сме „заинтересирани“ за играчи што вака или онака на крајот од денот нема да дојдат. Ќе дадеме некоја смешна понуда во која ќе биде вклучен некој играч што ни во Алжир не го сакаат, ќе додадеме некоја смешна сума на пари и ќе не одбијат. Ќе дојде 31ви, Морати ќе рече дека пробале но едноставно играчите биле прескапи и дека немало други слободни а добри играчи. За нашето најголемо засилување во последниве година дена, Морати изјави: Не знаевме дека е на продажба. Понудивме и претседателот ја прифати нашата понуда. (Потоа претседателот и целото раководство беше исвиркувано поради овој трансфер, што индиректно покажува колку несериозна била понудата на Морати и глупавоста на претседателот што ја прифатил.) Дојдовме до таму да земаме играчи на шашма, или на Охридски начин, ако ти се свиѓа дојди, ако не, има уште 100 000 други професионални играчи.
Зарате за 20 милиони не доаѓа па нека се преврти светов, ниту Тевез за 40. Ако не изнуди Морати некоја позајмица со доплати и бонуси, можеме само да се молиме да останеме без ниедно засилување, зашто најверојатно ќе притиснат на Паласио...

Паласио не ни бега тоа е сигурно ...
Ама од другиве и јас се сомневам дека ќе донесеме некој .
Централни напаѓачи имаме , Милито , Пацини и Лук . Ама со крилни сме скарани , само Пандев кој што не е крилен И Алварез го игра тоа а и тој не е крилен .
Нека ја смени напред формација овој токмаков , немора да играме со крила

Ништо не е сигурно :pos:

Da Genova: "Palacio dice no all'Inter, vuole restare in rossoblù"

Паласио не сакал во Интер, ќе се убијам

Вест на денот е ова со Паласио дека нејќе во Интер.
--- надополнето: Aug 23, 2011 2:05 PM ---

Вест на денот е ова со Паласио дека нејќе во Интер.

Кажи ако се убиваш ќе се рокнам и јас

Форлан бил среќен у Атлетико , Лавеци останува у Наполи , Паласио нејќе у Интер , за Тевез бараат 40 милиони . Ова се од денес информации
Епа нека ги земат Тричковски и Илчо Наумоски , барем ќе сакаат и двајцата

И сеа демек потпишаа со Форлан и во наредните денови ќе го донесат второто име? Само се прашувам кој ќе биде, Виери, Креспо или можеби некој од Шумуликовски или Наумовски ко што кажа Мартин погоре. Нејце, не дека го хејтам Форлан, али 32 години бе... кај гледаат овие, која иднина ја гледаат во него не ми е јасно, нека се носат у три лепе цела управа!

Ако дојде Форлан во Интер ќе речам со среќа нека му е да даде многу голови. :)

Ја сум еден од ретките кој го подржува Форлан,ке видите дека ке постигне многу голови во Интер:)!Нека не ве буни тоа што има 32 години,и Раул има 33 па видите лани што правеше во Шалке!Милито својот врв во Интер го достгна на 30 годни,за напаѓачите не претставуваат проблем годините бидејки класата е вечна!

Ја сум еден од ретките кој го подржува Форлан,ке видите дека ке постигне многу голови во Интер:)!Нека не ве буни тоа што има 32 години,и Раул има 33 па видите лани што правеше во Шалке!Милито својот врв во Интер го достгна на 30 годни,за напаѓачите не претставуваат проблем годините бидејки класата е вечна!

Кирца не е тоа работата , ако е стварно потпишан мене ме чуди кај ќе игра Форлан .
Денес вадат ибнфо дека Гасп бара крилни фудбалери .
Го носат Форлан кој што е централен напаѓач , тука го имаме Милито , Пацини и Лук .
Што формација сеа ќе игра овој докторов ја незнам

Кирца не е тоа работата , ако е стварно потпишан мене ме чуди кај ќе игра Форлан .
Денес вадат ибнфо дека Гасп бара крилни фудбалери .
Го носат Форлан кој што е централен напаѓач , тука го имаме Милито , Пацини и Лук .
Што формација сеа ќе игра овој докторов ја незнам
Полушпиц би требало да игра као што игра за Уругвај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom