Фан Клуб: Интер

Денес ретко се даваат цени колку што навистина вреди 1 фудбалер, или па цени прибилижни на истите, нејсе, спомнав за Коутињо, да не беше играч на Интер и да беше дел од локален бразилски тим, по игрите во истиот ( гарант таму друга ќе беше приказната за разлика од Интер ) и по игриве на светското за младинци моментално минимум ќе чинеше 12м евра ...
Така одат тие работи у фудбалот и тоа е тоа, deal with it.

Добар е Ранокија, неговата вредност се гледа во вистинско светло кога игра заедно со некој како Лусио или Киелини. Буфон доста го фалеше пред некој натпревар кога рече дека се чуствувал сигурен пак, после долго време. Уште е само 23, до 25/6 сеуште се смета како млад играч, а кога ке размислувам дека до 30 само ќе напредува во секој поглед, ехее сме им го украдиле за 18 :D, само да не се повреди.

Добар е Ранокија, неговата вредност се гледа во вистинско светло кога игра заедно со некој како Лусио или Киелини. Буфон доста го фалеше пред некој натпревар кога рече дека се чуствувал сигурен пак, после долго време. Уште е само 23, до 25/6 сеуште се смета како млад играч, а кога ке размислувам дека до 30 само ќе напредува во секој поглед, ехее сме им го украдиле за 18 :D, само да не се повреди.
Значи ранокиа сега вреди 40М на 23 год на 25 че вреди 60 милиони на 28 80 милиони на 30-100М а на 35 ќе биде веќе сакат :P

Не бе, само кога ќе видиш дека за Контрао барат 35 исто толку и за Ди Мариа...

Абе, сменете го видеото на сајтот, стајте го од Супер купот, само прво полувреме, не цел натпревар:D

Грешка си, дечкото вреди за сите пари. Медиумите во Италија кои пишуваат за иднината на нивниот национален тим викаат дека во дефанзива, после Ранокиа има неколку километри и после доаѓаат останатите млади дефанзивци. Дечкото ги има сите нишани да биде столб позади, има квалитет, има карактер (не е проблематичен, нема бубачки) има физички предиспозиции... Друга работа е што ние сме навикнати да земаме играчи гага, ама Ранокиа за тие пари го обезбедуваме за навек, и тоа во вистински момент со оглед на возраста на последната линија.

А сосема друга работа е што како се менуваат работиве, утре некоја Малага може да не осакати и да ни земе таков играч, ама ќе треба дебело да искешира. Така да пак, тие пари за него се таман.

Тоа е клучниот збор за мене. Кога иднината ќе стане сегашност, тогаш и ја ќе се согласам дека е одлична зделка, дотогаш си останувам со мислењето. Коа ќе го достигне тоа ниво, тогаш ќе си кажам дека сум грешка. Ја сум скептик по татко, така да овие работи природно ми идат. :)

А и не се секирајте, многу често сум грешка за вакви ствари :D

Добар е Ранокија, неговата вредност се гледа во вистинско светло кога игра заедно со некој како Лусио или Киелини.
Ранокија кога е во тандем со Лусио одлично се снаоѓа, али проблем е кога е во тандем со Киву или Кордоба многу ми е некако несигурен.

Дечки пред да ме зпалите за клипот =)) ваш бивши играч е знам дека некои го мразат и јас го мразев дур не го видов клипот за неговата сторија ...па го завршив 'promoto' и е конечно цел клип кој шо сака да го види ете тука се решив да го ставам поради тоа што Ман Сити нема фанови како што видов ...позз се надевам не се лутите :)

Клипот го препрајв малце некој ефекти ги снемав :)) ако го бараше некој ете го линкто нов :)

Извинете на сметањето сеа :))​

позз​

__________Pazzini____________________

___Tavez___Snajder____Lavezzi(Alvarez)_

________Cambiaso___Zaneti_____________

__Marceloa__Lucio__Ranokia___Maikon(Dzonatan)_

______________Cezar__________________

Мислам дека ќе ќинаме на секое поле дека што ќе се натшреваруваме :)

Покрај Тевез...добро би било да дојде и Рамирез...чим се курчи Де Лауренти бара 20 + Пандев за Лавеци

ААА изгледа имаме некој нов играч - Марселоа :) А и ТАвез влага тука у комбинација! Мислам дека Гасперини ретко ќе излегува со 4-2-3-1 освен ако не сфати дека не му иде со неговата па да промени нешто, којзнае....

Мислам Гасперини после поразот од милан во суперкупот после ден-два имаше изјавено дека ке ја сменел формацијата и ке играл со четворица во одбрана 4-3-3 а ќе ја користел и 3-4-3 али поретко колку има вистина во ова не се знае :)
--- надополнето: Aug 13, 2011 7:43 PM ---
За кој човек збориш? :)
Леонардо за тој збори :)

Кој е овој Марселоа бе ?

Глеам шпекулации околу Форлан , многу ме интересира ако го донесат кај ќе игра

Bene, за Леонардо зборев
Кој е овој Марселоа бе ?

Глеам шпекулации околу Форлан , многу ме интересира ако го донесат кај ќе игра
Па на некој од порталиве видов се збореше за оние позиции позади Пацини и Милито, реков, Форлан има играно и за Уругвај и во Атлетико ко втор напаѓач односно странично во 433 формациите што они ги преферирале, ама на 32 години и малечко дете знае дека во моментов ќе е далеку дури и од Пандев тука.

За мене у моментов приоритети се Тевез и останувањето на Снајдер плус носење на играч во средниот ред, за Форлан се изјаснив дека ќе биде нелогичен потег, па уште и Пандев да го дадат е тогаш стварно мал милион прашалници ќе ми се појават, боље он да остане само Форлан ич да не доаѓа.
Заминување на Пандев само за Лавеци, во ниту една друга варијанта не сакам да си оди од тимов и го подржувам у неговото одбивање на иде у тим ко Џенова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom