Фан Клуб: Интер

Само ќе оставам еден коментар од еден дечко на фб пејџот на фцинтерњуз во врска со Ето:

Considero i calciatori di oggi (escluso Zanetti e pochissimi altri...roba da contarli sulle dita di una mano) professionisti che, come tali, si comportano.

Gratitudine, riconoscenza, ecc. sono valori che appartengono a noi "comuni mortali" ma non fanno parte di un mondo, quello calcistico, che di sport ormai ha solo il nome.
Quando Eto'o andrà via lo ricorderò e lo ringrazierò per tutto ciò che ha dato in campo e per i risultati che, da professionista, ha contribuito a portare alla società Inter.

Gli uomini passano, l'Inter resta.

I regard the players of today (except Zanetti and few other stuff ... count on the fingers of one hand) professionals, as such, behave.

Gratefully, gratitude, etc.. are values ​​which belong to us "mere mortals" but are not part of a world, football, the sports now in name only.
Eto'o will go away when I will remember and thank Him for all that he gave on the field andfor the results, as a professional, he helped bring to society.

Men pass, the Inter remain.

Ето најверојатно утре и дефинитивно го напушта Интер...

Приватен авион му купиле, или со приватен авион ќе лета утре за Русија да официјализира?

Дечки пред да ме зпалите за клипот =)) ваш бивши играч е знам дека некои го мразат и јас го мразев дур не го видов клипот за неговата сторија ...па го завршив 'promoto' и е конечно цел клип кој шо сака да го види ете тука се решив да го ставам поради тоа што Ман Сити нема фанови како што видов ...позз се надевам не се лутите :)

А ти ББиланез еден што сакаш Марига да прави??... да ги дрибла сите до еден како Меси илид а дава гоолови од пичку си материн како Носорогот??...деструктивец е ебате нормално е за негод а одзема топки и да покрива, а колку што знам добар е во својата работа(не за џабе веќе година е кај нас и сеуште се немаат отарасено од него а го зедоја во полусезона како џокер).......А за Оби не знам што да кажам/напишам за него кога на сите ни е јасно дека е добар играч кој тешко би можел да се пробие во овој тим каде Занети,Станович и Камбиасо сеуште се ''незаменлив'' механизам во средниот ред:eek:
--- надополнето: Aug 13, 2011 12:57 AM ---

:D
Лајкот ти е за песната, иначе не значи ако Деко нема појма од играње во кладилница дека не е во право. Оби има покажано многу повеќе од Марига и лани пред повредата и сега на подготовките. Ние може да очекуваме од Оби, Кутињо и Алварез нешто да изменат на подобро, и се разбира од другите што ќе дојдат. Од Марига и Мунтари се виде.
--- надополнето: Aug 13, 2011 9:24 AM ---
Приватен авион му купиле, или со приватен авион ќе лета утре за Русија да официјализира?
Ќе имал на располагање кога ќе сакал да оди до Барселона и Милано. Роберто Карлос исто имал такви привилегии... Па мора, џенем играат, отсечени се од цивилизација ебате :)

Дечки пред да ме зпалите за клипот =)) ваш бивши играч е знам дека некои го мразат и јас го мразев дур не го видов клипот за неговата сторија ...па го завршив 'promoto' и е конечно цел клип кој шо сака да го види ете тука се решив да го ставам поради тоа што Ман Сити нема фанови како што видов ...позз се надевам не се лутите :)
Уживај друже никој не те пали. :) Лично мене, Балотели ми беше и сеуште ми е омилен играч, само жално е што е ретардиран и што прави глупости, тоа може само да му ја расипе кариерата. Иначе највише го засакав кога игравме со Манчестер у 1/8 финале ЛШ и со 18 години коа го фаулираше Роналдо, а овој почна нешто да се лигави и Бало таков го крева и му се курчи у фаца... ЗВЕР, али очигледно на пат кон Манчестер го изгубил и тој неврон што му остана во Интер. :)

Лајкот ти е за песната, иначе не значи ако Деко нема појма од играње во кладилница дека не е во право. Оби има покажано многу повеќе од Марига и лани пред повредата и сега на подготовките. Ние може да очекуваме од Оби, Кутињо и Алварез нешто да изменат на подобро, и се разбира од другите што ќе дојдат. Од Марига и Мунтари се виде.
--- надополнето: Aug 13, 2011 9:24 AM ---

Ќе имал на располагање кога ќе сакал да оди до Барселона и Милано. Роберто Карлос исто имал такви привилегии... Па мора, џенем играат, отсечени се од цивилизација ебате :)
Само да се мрчело нешто :D
Од тоа што прочитав, Анжи само утакмиците ги играле џенем, иначе тренирале во Москва.
--- надополнето: Aug 13, 2011 10:28 AM ---
Морати и Бранка Ми лајк ит:cuc:

Кучка сега за сега останува во Џенова па во јануари изгледа доаѓа кај нас, нешто слично на Ранокиа.

Скоро цел мај се шпекулираше дека Монтоливо ќе дојдел кај нас и оддеднаш се се прекина и така типот нејќел да го продолжи договорот со Фиорентина :)

Скоро цел мај се шпекулираше дека Монтоливо ќе дојдел кај нас и оддеднаш се се прекина и така типот нејќел да го продолжи договорот со Фиорентина :)
Он е блиску до трансфер во Милан, а тоа што се поврзуваше со нас беа само шпекулации ништо повеќе. :)

И одеднаш се појави ... песимизам. :P Мислам дека Лавеци - Тевез посекси звучи него ли комбинација со Уругваецот :) Како и да е наредниве денови ке видиме што ке се случи,,

Aнгажман на Форлан нема логика, он е класичен напаѓач, не може да игра десно или лево и да помага во одбраната, играл на позициите на Пандев и Ето ама 50% дал од она што го поседувал го давал тука, башка 32 години, Пацини е тука, Милито е тука, значи нема никаква логика ангажманот на Форлан и не верувам да се до толку глупи да го земат џабе.

Боље Тевез нека дојде само али Форлан никако, али ќе испадне ова ко и лани кога наводно беше блиску до Интер а не дојде.

Башка како што гледаме и сами градат тим за иднина и не планираат да земат постари играчи кои имаат една до две години у нозе за да играат на некое повисоко ниво, Форлан на 32 години у Италија не иде, пак ќе кажам, никаква логика нема.

3 милиони + половина од Вивиано за половина од Кучка.

Мајстори се да с'ибат векот, нема друг тим на планетава што може да смисли вакви трансфери :pos:

--- надополнето: Aug 13, 2011 12:07 PM ---

Ако ве заболи глава од информацијава, јас не одговарам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom