Фан Клуб: Интер

Teвез ако доаѓа,првава сезона ќе биде позајмен играч,што ќе биде топ,нема да се залета Морати како прле пред магаре за да го купи од старт.
Уште да среди со Лавеци,ќе апелирам до Гујо да му изгради споменик на плоштад на Морати.

Глеам се растрчале нашиве по замени за Ето. Се надевам дека ќе го заменат со двајца играчи и ќе си искористат парите за добро закрпување на дупките во тимот. Прочитав шпекулација за James Rodriguez ( оној колумбиецот ), тој е страшен талент, би бил одличен за да игра на крило а може и ко плеј да игра. Сеа Порто мислам дека не би пуштиле, ама ако има нешто во тоа тогаш би бил одлична инвестиција. Исто и Касемиро ми се свиѓа, ако вистина сме толку сериозни за него и оној претседателот на СП не глуми со оние огромни цифри. Модерен вид на играч од средина, одличен во дефанзива а колку што видов и супер техника има и знае да се снаоѓа во напад.
Најдобра опција и натаму се Тевез и Лавеци нормално.
А иначе колку што разбрав сме го земале Кучка. Само не разбрав дали негова половина за половина од Вивијано и после можност за зима за откупување за 3 милиони, или половина од вивијано + 3 милиони за половина од неговиот договор?

Пишуваше на Скај Италија дека Давид Суазо преминал во катанија , некој да провери дали добро сум разбрал :):)
Ако е така , мераци

Во стилот на Бене ^
UFFICIALE - David Suazo ha detto sì al Catania

Добор сум разбрал :)
Па катанија изглеа го продаде Макси Лопез на Фиорентина , и сеа си земаат замена
И прееска прочитав дека некоја екипа ( не го запамтив името ) понудила 6 милиони евра за Марига
Значи нашиве работат и на продажба , добро е , нека соберат некое евро плус за носење играчи

Аирлија нека е,го скршивме мразот.Сме го шитнале Суазо.Ајде уште Марига и МУНТАРЧО,па да купиме уште некој играч.А овие од Анжи освен ЕТО,не испратиле понуда за Марига и Мунтари еве да речеме 30 милиони за двајцата?

Questa è una buona notizia. Spero che l'Inter riesca a portare almeno uncentrocampista di livello mondiale, uno che aiuterà Sneijder nella creazione del gioco, e anche di fornire assist per i nostri attaccanti.

:pos: Bene, prevedi im na ovie.

Гледам дечково се спомнува, ама нема ништо конкретно

^ И ја го иам глеано неколку пати и стварно е звер невиден , лани беше капитен у Ајакс кога си отиде суарез , а изглеа и оваа година ама два пати ги глеав ајакс не играше он и друг беше капитен

Аирлија нека е,го скршивме мразот.Сме го шитнале Суазо.Ајде уште Марига и МУНТАРЧО,па да купиме уште некој играч.А овие од Анжи освен ЕТО,не испратиле понуда за Марига и Мунтари еве да речеме 30 милиони за двајцата?
Суазо не е шитнат му заврши договорот со Интер беше слободен чекаше нов клуб.Инаку Суазо Интер го купи за инат на Милан таму требаше да оди за 15 мил плус 4 год му плаќаше 3,5 мил чиста плата со даноци дупло.40мил Суазо за 10 натпревари цц
Суазо како повеќето фудбалери не сакаше да оди во друг клуб разбирливо на друго место да зема најмногу 1мил.
Сега во новиот клуб максимум 300 илјади евра да зема по сезона.
А во Интер минатата сезона на одмор си земаше 3,5 мил.

Не знам дали да верувам но некако нереално ми е и Тевез и Лавеци да стигнат кај нас до крајот на преодниот рок за трансфери(ситуацијата е to good to be true)....заминувањето на Ето е скоро 80% во Анжи но кој знае како пештерското животно Тевез ќе се снајде кај нас(секако ако пристигне) и дали ќе се ангажира уште еден среден играч бидејќи не очекувам повторно нерви да си трошам со Камбиасо,Станкович и Занети во средниот ред ....
П.С. Тој Кучка колку што разбрав бил бек....:eek:

Questa è una buona notizia. Spero che l'Inter riesca a portare almeno uncentrocampista di livello mondiale, uno che aiuterà Sneijder nella creazione del gioco, e anche di fornire assist per i nostri attaccanti.

:pos: Bene, prevedi im na ovie.
Пусти желби :)
Не ми текнува кој би го донеле, Кучка?(прочитав негде дека во 2012 ке премине во Интер, а Вивиано сега кај Џенова, а Интер ќе доплател 3 мил).
Касемиро? Нема шанси...
Да бе, Банега :)

Clamoroso dall'Inghilterra: "City e Arsenal, scambio Tevez-Nasri"

Сите пишуваат Тевез во Интер, во Англија почнаа да пишуваат трампа мегу Сити и Арсенал - Тевез - Насри
--- надополнето: Aug 12, 2011 5:37 PM ---
Исто ке ми биде криво ако Монтоливо оди во Милан, бидејки се шпекулира на големо за него и Аквилани....Многу го ценам тој играч и уживам коа ги гледам во Италија Пацини - Монтоливо. Двајцата се фантастичи кога играат заедно..ме потсетуваат на Овен и Џерард во Ливерпул кога играа заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom