Фан Клуб: Интер

Уште е у Интер Коутињо, или го дале на позајмица ?!
Како тоа го дале на позајмица а јас незнам ...

Wtf , Coutinho e loaned ? каде ?

пс:Сити ги работи уринираниве од Манчестер .... Бранка треба да покаже огромни МУДА за да го заджиме снајдер после дербиво денес ....или да им лапнеме МАКСИМУМ пара што постои ...

:pos:

Ич никого нека не купуваат, само да не продаваат, аман. И вака како што е не чини, на трансфер пазарот само ќе се дозаебеме. И Кутињо да го вратат во Јануари, ебате екипата кај што го пуштија на позајмица, најлош терен во Италија има нозе ќе искрши. Таму и онака утакмиците повеќе личат на ултимејт фајтинг отколку на фудбал.

А кај е Кутињо на позајмица?

Ја мислам дека Иосоно алудира на Киево, ради ораницата од терен што ја спомна, ама ништо од тоа ко што знам не бидна, само се спомнуваше ко опција али Коутињо кажа дека сака да остане во Интер.

Него онака ме интересира, на македонски зборот за midfielder? Освен играч од средниот ред :)

ИОсоно имаше една пауза од интернет, не знам дали се сменило нешто тогаш. Последно што прочитав е дека го дадоа во Киево. Ако останал, супер!

Ах бе овој Иосоно ...само да те исплаши на фан клуб и да те заебе за кладилница !!!

Ах бе овој Иосоно ...само да те исплаши на фан клуб и да те заебе за кладилница !!!
Ти да ме слушаше мене не ќе банкротираше секоја година пред 1 Септември :)
--- надополнето: Aug 7, 2011 2:37 PM ---
Играч за врска.
Те прашува за термин од еден збор. Како центарфор, напаѓач, дефанзивец/одбранбен...

Ти да ме слушаше мене не ќе банкротираше секоја година пред 1 Септември :)
--- надополнето: Aug 7, 2011 2:37 PM ---

Те прашува за термин од еден збор. Како центарфор, напаѓач, дефанзивец/одбранбен...
Па дека праша на македонски како би се превело освен ИГРАЧ ОД СРЕДНИОТ РЕД. :)

Да почнеме да си го пишуваме мидфелдер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom