Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ич никого нека не купуваат, само да не продаваат, аман. И вака како што е не чини, на трансфер пазарот само ќе се дозаебеме. И Кутињо да го вратат во Јануари, ебате екипата кај што го пуштија на позајмица, најлош терен во Италија има нозе ќе искрши. Таму и онака утакмиците повеќе личат на ултимејт фајтинг отколку на фудбал.
Играч за врска.Него онака ме интересира, на македонски зборот за midfielder? Освен играч од средниот ред![]()
Немаме... едно време користевме „везњак“Него онака ме интересира, на македонски зборот за midfielder? Освен играч од средниот ред![]()
Да го банираатАх бе овој Иосоно ...само да те исплаши на фан клуб и да те заебе за кладилница !!!
Ти да ме слушаше мене не ќе банкротираше секоја година пред 1 СептемвриАх бе овој Иосоно ...само да те исплаши на фан клуб и да те заебе за кладилница !!!
Те прашува за термин од еден збор. Како центарфор, напаѓач, дефанзивец/одбранбен...Играч за врска.
Па дека праша на македонски како би се превело освен ИГРАЧ ОД СРЕДНИОТ РЕД.Ти да ме слушаше мене не ќе банкротираше секоја година пред 1 Септември
--- надополнето: Aug 7, 2011 2:37 PM ---
Те прашува за термин од еден збор. Како центарфор, напаѓач, дефанзивец/одбранбен...
кеј-плеерДа почнеме да си го пишуваме мидфелдер![]()