Фан Клуб: Интер

Го пропуштив првото...стигнав дома за второто полувреме....
А второто полувреме.....:sick:...за мене беше тотален антифудбал на Интер!

Човече сто пати Интер имаше топка на крилата а во 16-те само Ето?o_O
Второто полувреме беше најлошото нешто што сум го видел од Интер..... не го ни догледав станав на последната измена кога влезе некој си Кастаигност (барем едвај така го прочита коментаторот)!

Црно му се пишува на Интер .... и то црно катран!

Здраво ве читам подолго време ама денес се регистрирав.
За вчера не сум толку разочаран од играта како што сум разочаран од однесувањето на играчите ( Станкович )...
Морати многу лабаво се однесува кон стариве играчи. Преку кур веке со Занети, Камбиасо, Милито... Очајно ни треба некој по креативен box to box играч. Имаме 0 инвентивност во средниот ред.
Ако веке го продаваат Снајдер никако да се зима Тевез. Нека земат деструктивец кој знае и да подаде топка и некој CM, а не Тевез... :)

За вчера не сум толку разочаран од играта како што сум разочаран од однесувањето на играчите ( Станкович )...
Морати многу лабаво се однесува кон стариве играчи. Преку кур веке со Занети, Камбиасо, Милито... Очајно ни треба некој по креативен box to box играч. Имаме 0 инвентивност во средниот ред.
Ако веке го продаваат Снајдер никако да се зима Тевез. Нека земат деструктивец кој знае и да подаде топка и некој CM, а не Тевез... :)
Незнам на шо акл си бил па си се логирал и јас така како тебе читаах чат пат по нешто али овде има ного сезнајковци ко они да знаат сичко значи како да е нивен клуб и нон стоп они тава ке праат они друго и има баја паметен народ(барем они так си мислат) .....Само читај и не се нервирај оти има паметен народ ;)

@ Бене: Никој не се фатил за Занети, па ни за Камбијасо, Милито и остала багра постари играчи, него муабетот беше зашто да се пцуе Занети??? Зашто? Не доликува на еден таков играч да користиме пцовки, а дека веќе не е за во прв тим не е... Али никогаш нема да си дозволам да го опцујам, а ниту пак сум го опцул до сеа.

Добредојде!;)

Незнам на шо акл си бил па си се логирал и јас така како тебе читаах чат пат по нешто али овде има ного сезнајковци ко они да знаат сичко значи како да е нивен клуб и нон стоп они тава ке праат они друго и има баја паметен народ(барем они так си мислат) .....Само читај и не се нервирај оти има паметен народ ;)

Еми ако не ти ареса фати ја вратата машко... :)

Io sono јас реков вчера дека треба да се депортира овој Пацини ... Абер нема од фудбал, и само сере ....Пацини оди навивај за Самдорија може во Сериа Б ке бидат шампиони.
Нема да ти виде простено тоа што го вреѓаше нашиот Капитен.
--- надополнето: Aug 7, 2011 2:02 PM ---
Inter je bio najlbiži potpisu 19-godišnjeg perspektivnog plejmejkera, ali Italijani trenutno nemaju novca za taj transfer.

Hoze Alberti potvrđuje da interes velikana postoji.

''Inter je bio favorit, bili su pregovori da Kasemiro ode u Milano za 18 miliona evra, ali tu cenu italijanski klub nije mogao da plati. Postoji interes takođe od ekipa kao što su Real, Junajted i Pari Sen Žermen'', rekao je Alberti.
Бај бај Касемиро... тешки се шансите по оваа изјава да дојде..ако тогаш барале 18мил. тогаш сега кога игра за Бразил и го бараат толку екипите сигурно цената е над 20мил.
Прецедателот на Сао Паоло му е прв братучет на Поцо од Удинезе излеа.

Да ти еам клубот што нема 20 милиони евра.
[sarcasm] Па не ставај три-четири реда столчиња на стадионот, и ќе ги извадиш парите, ебате .. [/sarcasm]
Или до фер плејот беше.:confused:

За тие 20 милиони дупло подобар играч можат да земат од 18 годишен тинејџер кој игра у Сао Паоло ...
Ја реков за Коутињо пред некој ден, да беше уште играч на некој бразилски тим таа цена и за него моментално ќе ја бараа, поготово по игрите на СП за младинциве а сите имавме прилика да видиме дали вреди над 10 милиони евра.

Ги видовме и 40 милионските Нејмар и Гансо на Копа Америка, ништо лошо нема во неангажирањето на Касемиро поради тие ебани 20 милиони, лошо ќе е ако не дојде играчот од средина кој беше ветен.

Не се работи за играчот, него парите што ги немаат, и ја сум против деца да се земаат, ама ако немаш 20 милиони евра за таков играч, незнам што повеќе сакаме и ние..

Не дека немаат, не сакаат да дадат толку за него, не вреди, тој Алберти не е сметководител на Интер па да знае дали имаат или немаат, за 20 милиони не се ни дискутира, а не па да се бара начин да се донесе за таа сума.

Io sono јас реков вчера дека треба да се депортира овој Пацини ... Абер нема од фудбал, и само сере ....Пацини оди навивај за Самдорија може во Сериа Б ке бидат шампиони.

Гого, не знам што му се фрлиш нон стоп на Пацини, не знам дали е бугарин па затоа, затоа што ако е само поради никот, тогаш имаш проблеми. И ако е само поради тоа што е бугарин исто имаш проблеми, ама ајде де...

Тој нема абер од фудбал за тебе, за мене ти немаш абер, ајде тебе да те банират може? За Син јас немам абер, ајде и мене да ме банираат...

За трансферите, самиот Бранка рече дека 4 играчи си одат, е сега ако не можат од секој играч поединечно да извадат по 10 милиони, тогаш не знам. Касемиро не вреди 20, не вреди ни 10, подобро за Поли нека дадат 10 него за пре-напумпаниот-со-талент бразилец. Не викам дека е крш, ама 20 милиони за тинејџер кој уште не изиграч сезона како што треба, фала за тоа, таа работа Реал и Челси.

Мислам дека сите ќе се согласиме да го банираат Менхетен :)

Него, друго сакав, газдата на Касемиро изјави пред некој ден: Дали Касемиро вреди 10 милиони? Не знам точно колку вредни, но за 20 милиони ќе може да се договориме! (мислам и дека ви го пренесов ова пред некој ден)

Исто така, Касемиро имал клаузула од 28 милиони евра....

Максимум 12-15 милиони за овој, максимум...

Toлку и Интер беа подготвени да дадат, до 14 милиони, бар според медиумиве, али реков ја вчера вечер, ќе бидеме у WTF стање до крај на Август, дали сите среќни и задоволни или она обратното поим немам. :)
Зашто да е едноставно кога може да биде сложено, тоа е Интер.

Мислам дека сите ќе се согласиме да го банираат Менхетен :)
:pos:

Ич никого нека не купуваат, само да не продаваат, аман. И вака како што е не чини, на трансфер пазарот само ќе се дозаебеме. И Кутињо да го вратат во Јануари, ебате екипата кај што го пуштија на позајмица, најлош терен во Италија има нозе ќе искрши. Таму и онака утакмиците повеќе личат на ултимејт фајтинг отколку на фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom