Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак почна, а?![]()
Тууу ама сме нервозни...Јас не почнувам туку си го искажвам моето мислење...ако не се согласуваш со моето размислување слободно демантирајме со соодвентни аргументи...поради тоа ова се нарекува форум нели?![]()
Имаме доволно играчи од средината.Алварез,станкович,занети,марига,мунтари,камбиасо,мота и тн кој што играт средина и нешто по повле4ено не ни треба средина ни треба напагач бидејќи милито е вон форма неверувам да ја врати пандев не е ништо повеќе единствено тавез и пацини така да мора да се донесе оште еден напагач за да може гасперини да игра 4-3-3 или 3-4-3Тууу ама сме нервозни...
Аргументи... немам многу. Не сум оптимист дека ќе освоиме ЛШ. Дури ни за Сериа А не сме фаворити. Ама не сум согласен дека ќе биде светско чудо ако освоиме, сепак Милан ни е конкурент, не Барселона или Манчестер. Значи имаме реални шанси, под услов да не направиме некоја глупост со продажба на Снајдер. Затоа не се истрчувам, чекам да заврши преодниот рок.
Значи, ако го задржиме овој состав, има неколку важни работи што треба да се спомнат:
Милан лани беше прв најмногу заради тоа што ние имавме грозна сезона. Секое коло се повредуваше по еден играч а измеѓу натпреварите се повредуваа и на тренинзи. Атмосферата отиде у пм. Подоцна екипата се среди кога се вратија повредените, и влезе во серија победи. За жал на крајот се испостави дека имаме тренер кој не може да добие дерби натпревар... Најмногу трпевме поради одбраната која го загуби Самуел и не можеше да врзе два-три натпревари во ист состав, што за било која екипа е страшно.
Јас во Гасперини немам некоја доверба, се надевам дека ќе се покаже барем на домашна сцена. Ако се здрави и спремни за играње, ние сме сеуште заебана екипа за Италијански услови.Како стојат работите, најголемиот проблем во екипата ќе ни е толеранцијата кон Занети, а тоа и не е така голем проблем. Имаме и напад, и одбрана. Она што ме нервира е што запнуваме по Тевез наместо да запнеме по играч од среден ред, но се надевам дека ќе направат нешто и таму. Како и да е, не сме доминантни, ама сме конкурентни.
И уште една работа: Наполи ќе бидат уште подобри оваа година. Така да нема да се сведе се на пресметка помеѓу Интер и Милан.
Реков дека ни требаат ИГРАЧИ. Не ми ги брои Мунтари и Марига...Имаме доволно играчи од средината.Алварез,станкович,занети,марига,мунтари,камбиасо,мота и тн кој што играт средина и нешто по повле4ено не ни треба средина ни треба напагач бидејќи милито е вон форма неверувам да ја врати пандев не е ништо повеќе единствено тавез и пацини така да мора да се донесе оште еден напагач за да може гасперини да игра 4-3-3 или 3-4-3
..................Cezar...............
.........Ranokia...lucio......samuel.....
......Maikon(Dzonatan)...Alavarez(Zaneti)...Snajder(Stankovic).....nagatomo(santon).....
........Tavez.........pazini.....Eto........
Да не го носиме тој спонзор на дресовите наместо Пирели?http://www.suissegas.eu/SA/ita/ и http://www.inter.it/aas/news/reader?N=53407&L=it&CAT=2
Интер склучи договор со Компанија за Природен гас..Mоже они ке дадат пари за Тевез..
Не верувам... Газдата на Пирели, е директор во Интер и голем пријател со Морати... така да, мислам тешко..Да не го носиме тој спонзор на дресовите наместо Пирели?
Од десет играчи т.е „таленти“, еден да се погоди у ќар ќе бидиме, што не верувам во тоа.Преку таквото ми се со овие таленти, ни едно докажано засилување не земавме ццц